Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

674 commentaren van in totaal 674 beoordelingen
Verkoop
Arend Mink (Almere)
09/11/2018
9

De dealer en zijn personeel zijn goede verkopers waarmee het prettig zaken doe is. Werkplaats service is prima.

Service
Henry van den Oever (Limbricht)
09/11/2018
9

Zij hebben veel moeite gedaan om ons goed te helpen!

Service
Peter van Beek (Almer)
09/11/2018
8

Is goede garage en een 8 vind ik al een mooi cijfer.

Service
Alexander Berger (Amsterdam)
02/11/2018
10

Al vele jaren kom ik hier met plezier uitstekend personeel een een prima behandeling.

Service
djemmy lapre (almere)
02/11/2018
9

Eerlijkheid en oprecht. Je wordt meteen goed ontvangen kijken niet naar uiterlijk van de mens dat laat bij andere autodealers nog te wensen over onze ervaring. Goede service en uitleg van kosten. Duidelijke uitleg van alles.

Service
Irene hoebe (Almere)
02/11/2018
9

Alrikd een vlotte en goede service.

Verkoop
W. Verschut (Almere)
31/10/2018
10

Alle medewerkers zijn geduldig en zeer vriendelijk. Indien niet iets direct mogelijk is, dan wordt naar een oplossing gezocht. Wij hebben onze Toyota Corolla in 2006 gekocht bij Zonneveld en nooit geen problemen gehad.

Service
Elly Klerkx (Almere)
29/10/2018
10

Komen afspraak na en nooit klachten. Prima dealer.

Service
Farshid Bashir (Almere)
29/10/2018
10

Altijd goede service.

Service
Henk Groot (Almere )
29/10/2018
10

Perfecte service

Service
R. Van der Hoeven (Huizen.)
29/10/2018
9

Vriendelijke, kundige medewerkers, waar afspraken ook afspraken zijn. Ik ben een tevreden klant.

Service
fam Hoebe (Almere)
17/10/2018
10

Al bijna 20j trouwe klant men heeft hier service en goede communicatie hoog in het vaandel!

Service
Guda van Rijn (ALmere)
17/10/2018
9

Het is een prettige zaak met vriendelijk personeel en met goede service.

Verkoop
Mevrouw de Borst - den Dubbelden (Almere)
17/10/2018
10

Wordt altjid heel prettig geholpen, service is uitstekend.

Service
P Bezemer (Baarn)
17/10/2018
10

Fijne overzichtelijke dealer met veel oog voor de klant

Service
Dhr. L.Couvreur
11/10/2018
10

Klantgerichtheid en betrouwbaarheid.

Service
Jonathan
11/10/2018
9

Onderhoud van de auto verliep soepel. Geen problemen opgelopen. Alles ging volgens de afspraken. Niks op aan te merken dus.

Service
L. Donker (Almere)
05/10/2018
8

Goede service.

Service
N. van den Berg (Almere)
05/10/2018
10

vakkundige, vriendelijke medewerkers.alles volgens afspraak.

Service
Dhr. Harry Ploeger (Almere)
26/09/2018
9

Prettig bedrijf met ervaren, vakkundig en vriendelijk personeel.

Verkoop
J.C. Koningsberger (Dronten)
20/09/2018
6

De info en persoonlijke benadering bij aflevering hadden beter gekund. Daarna zijn we daar niet meer geweest, dus verdere details kan ik niet verstrekken

Service
Nel Peters-Bosse (Almere)
20/09/2018
10

Omdat zij op alle fronten een 10 verdienen. Zij bieden goede service, een betere reclame kun je voor je merk niet krijgen.

Service
Hein Daams (Almere)
19/09/2018
9

prettige medewerkers die duidelijk en eerlijk antwoord geven en hun afspraken nakomen. Bovendien is de koffie erg lekker.Het enige negatieve is dat men nogal moeilijk doet om een klant even naar huis (om de hoek) te brengen als een onderhoud lang gaat duren. In mijn geval (ik ben invalide) wordt na enig aandringen een uitzondering gemaakt.

Service
Nora Schagen (Blaricum)
19/09/2018
10

Vriendelijke mensen auto prima afgeleverd met uitleg wat er aan gedaan is

Verkoop
P. van Bommel (Almere)
19/09/2018
8

Mijn visie is dat er altijd ruimte is voor verbetering vandaar geen 9 of 10. Wordt altijd goed geholpen en krijg een goede service.

Service
Ria Wannee (Almere)
19/09/2018
10

Fijne garage. Alles altijd volgens afspraak.

Service
Tom Tol (Almere)
19/09/2018
10

Mijn Toyota is al jaren in goede handen,waardoor ik al jaren een betrouwbare auto bestuur!

Service
Cornelis Frederiks (Almere )
13/09/2018
9

Het personeel is vriendelijk en behulpzaam

Service
Jos Smet (Almete)
13/09/2018
9

Klantvriendelijk, goede uitstraling

Service
Willem Hogenhout (Almere)
13/09/2018
9

Omdat ik dit vind

Verkoop
Henry en Monique Beeker (Almere)
12/09/2018
9

Ik vul niet altijd deze beoordelingen in, maar mijn vrouw en ik hadden zo'n goede ervaring met Zonneveld Almere-Toyota-verkoper *** team. Ik vond dat hij de tijd nam en zijn best deed om ervoor te zorgen dat we kregen waar we op zoek naar waren. Hij was buitengewoon behulpzaam en wist alles over de auto's die ze verkopen en beantwoordde al onze vragen. Eenmaal gekozen konden we met een gerust hart op vakantie terwijl onze auto klaargemaakt werd voor de aflevering. Het kopen van een auto bij Zonneveld Almere was voor de verandering een ontspannen ervaring.

Service
Dhr. Wedemeijer.
06/09/2018
10

Ben goed behandeld door Zonneveld Almere bv. Ze hebben mijn auto zoals afspraak in orde gemaakt.Ze waren vriendelijk en netjes tegen mij. Tot dus ver geen min puntjes.

Service
Esther (Almere)
05/09/2018
9

Omdat ik zeer tevreden ben en altijd goed beholpen wordt.

Service
Ina Visser (Almere)
05/09/2018
10

Fijne dealer , vriendelijk behulpzaam personeel. Uitstekende service in de garage en altijd n vriendelijk woord van de receptiemedewerkers. Oja, de koffie is ook uitstekend.

Service
J.Mellema (Almere)
05/09/2018
9

Zonneveld komt vertrouwd over, prettig contact en komt afspraken na.

Service
Piet Schapendonk (Almere)
31/08/2018
9

Nou zoals geschreven, ben ik tevreden in 't algemeen genomen. Nou dan laat ik dat in mijn beoordeling blijken.

Service
Henk Wiesenekker (Huizen)
27/08/2018
10

Zeer vriendelijk, accuraat en professioneel. Goed cliëntgericht.

Service
M. Nouri (Almere)
23/08/2018
9

Vriendelijke mensen. correct en secuur behandelen. service opmaat.

Service
Dhr. T. Hogenkamp
22/08/2018
8

Goede service, onderhoud volgens afspraken uitgevoerd en auto was prima op tijd klaar.

Service
G van der plas (Huizen)
22/08/2018
8

Goede benadering prettige sfeer

Service
M v Casp3l
22/08/2018
9

Vriendelijke benadering zonder klef over te komen

Service
Piet Schaafsma (Huizen)
22/08/2018
9

Vriendelijke uitstraling zowel bij de servicebalie als de verkoop; geeft een vertrouwd gevoel.

Service
R j c dwier (Eeesp)
22/08/2018
8

Zeer tevreden9

Service
A de Heij
15/08/2018
10

Goede service en snelle afhandeling

Service
EJ Ilbrink
15/08/2018
10

Prima service. er wordt gedaan wat beloofd wordt, geen smoesjes. gewoon alles volgens afspraak.Prijs is van te voren duidelijk. Er wordt goed gecommuniceerd en meegedacht. Gewoon een top bedrijf.

Service
Mevr. S. Nunda (Almere)
15/08/2018
9

Altijd klant vriendelijk, men is altijd bereid om mee te denken als er een probleem aan de orde is.

Service
Etien (Almere)
08/08/2018
10

eerlijke en deskundige behandeling, correct en to-the-point.

Service
Hen Visser (Almere)
08/08/2018
9

deze dealer en de mensen die er werken benaderen de klant met veel waardering en vriendelijkheid, er is dus weinig tot niets op aan te merken. Je bent er zeker geen nummer maar mens en zo wordt een ieder ook behandeld, TOP mensen daar !!!!!

Service
mevr. vd. Vlag (Almere)
08/08/2018
10

Prettige service met een glimlach en uitstekend personeel. Mijn verwachtingen werden waarheid en ik heb veel ervaringen met andere garages waarbij Zonneveld er zeer positief uitspringt.

Service
T.H. Oude Voshaar (Almere)
08/08/2018
10

Afspraken worden goed nagekomen. Er is altijd een kopje koffie beschikbaar en het personeel is vriendelijk en helder naar de klant.

Verkoop
alexander
07/08/2018
9

nette zaak met uiterst correcte weknemers met kennis van zaken

Service
Chris van Rennes (Almere)
01/08/2018
10

Vakbekwame monteurs en een uitstekende service. Ook tijdens de wachttijd werd ik op de hoogte gehouden hoever het met de auto was.

Service
Dhr. Stuurman (Almere)
01/08/2018
8

Ik had bewust (online) voor het meest uitgebreide en daarom duurste onderhoudspakket gekozen. De receptionist wees mij er desondanks op, dat er een goedkoper pakket mogelijk was.

Service
Familie W.F. Bond (Almere)
01/08/2018
8

Wij zijn sinds aanschaf nieuwe auto in 2002 tevreden klant en trots op de 500.000 km die in zicht komen.

Service
Mevr.C.Oerlemans (Almere)
01/08/2018
9

Ik ben tevreden over de service en het nakomen van gemaakte afspraken

Service
P van Hulst (Almere)
01/08/2018
9

Goede service, duidelijke uitleg en reparatie zonder problemen daarna.

Service
R. Victoria (Almere)
01/08/2018
10

Alles ziet er ordelijk uit.

Service
dhr jan
31/07/2018
5

bepaalde werkzaamheden waren niet goed uitgevoerde iedere keer terug met dezelfde klachten en na afloop na de werkzaamheden niet getest erg slecht heb een hoop tijd gekost plus iedere keer auto brengen en ophalen erg jammer en uiteindelijk heb ik de reparatie ergens anders laten uitvoeren en dat was goed ,en de auto ook bij aflevering niet schoon .en een grote en kleine beurt ook niet ik heb ook een andere auto die naar een dealer en altijd keurig schoon word gemaakt.

Service
Dhr. van Kuijk
31/07/2018
9

Bij deze dealer staat het klantbelang centraal. Medewerkers zijn zeer deskundig en klantvriendelijk en zoals gebruikelijk bij Toyota een zeer goede prijs/kwalitietsverhouding.

Service
Mw. M. Luijben (Almere)
25/07/2018
10

Een solide basis van vaste vriendelijke medewerkers die de klanten daadwerkelijk kennen. Dat geeft een vertrouwd gevoel.

Service
R. Nota (Almere)
25/07/2018
10

Deze garage is een verademing vergeleken bij de diverse eerdere garages waar ik ben geweest.Erg klantvriendelijk en snelle, goeie service. het is niet goedkoop maar ik betaal liever iets meer en dat ik kwaliteit en service krijg dan dat ik minder betaal en geen service krijg en word opgelicht (meerdere malen overkomen bij andere garages)

Service
C.J. Wilcke (Almere)
24/07/2018
9

Zeer tevreden over werkwijze en klant vriendelijkheid en behulpzaamheid. Staan altijd voor je klaar en de koffie ook.

Verkoop
Loth (Almere)
18/07/2018
10

Zeer deskundig verkoper hulpvaardig gewoon een topper no nonsens verhaal

Verkoop
mevrouw D.E.M.J. Eggels (Almere)
18/07/2018
10

zeer vriendelijke en competente medewerkers die ook zelf initiatief tonen en meedenken

Service
w.visser (almere)
18/07/2018
10

goed bedrijf persoonlijke benadering ,alles volgens afspraak

Verkoop
Ruud ras (Almere)
17/07/2018
10

Top garage

Service
Bert (Almere)
11/07/2018
9

Niets toe te voegen gewoon erg goed

Service
Mevr. van Dam (Almere)
11/07/2018
10

Ze zijn altijd vriendelijk en persoonlijk in contact. Ik heb het gevoel dat ze mij en mijn auto kennen en ik vind ze betrouwbaar in hun aflevering/afspraken.

Service
B.J.Dijkman (Almere)
09/07/2018
10

goede garage werkplaats is goed en de afspraken worden nagekomen

Service
Greta de Vries (Almere)
09/07/2018
10

Je wordt door iedereen persoonlijk benadert

Verkoop
Henry en Astrid (Almere)
04/07/2018
10

Prima service, denkt mee met de klant en maakt er een feestje van zoals het hoort.

Service
Adnan (Almere)
28/06/2018
10

I wanted to service the car in a very short time. I left the car at 8:00 and it was ready at 12:00 as promised!

Service
Mevr. Mathew (Almere)
28/06/2018
9

Vriendelijk en klantgericht!

Service
Dhr Ronald van den Brink (Almere )
27/06/2018
10

Kom er al 30 jaar en nog altijd goede en vriendelijke service

Service
Marco de Vos (Almere)
27/06/2018
8

Uitstekende autodealer. 1 keer in de 8 jaar dat ik er nu een zeer tevreden klant ben een klein misverstand , dit is keurig opgelost.Dus ik kan zowel Toyota als autodealer Zonneveld zeer aanbevelen.

Service
dhr en mevr. van Loon
26/06/2018
8

klantvriendelijk , servicegericht

Service
Mevr. W. Dijkstra (Almere)
26/06/2018
9

Vriendelijk personeel. Goede uitleg als je iets vraagt. Prettige ruimte om te wachten. Kortom top.

Service
Dhr. R. van Hees (Almere)
20/06/2018
10

Altijd uiterst keurig netjes geholpen zonder enige problemen en volgens afspraak is afspraak.

Service
Mevr. S. I. Asbroek (Almere)
20/06/2018
9

Ik geef Zonneveld Almere B.V. een 9 omdat ik gewoon tevreden ben.

Service
Ben van Haastrecht (Almere)
13/06/2018
9

Geen snelle verkooppraatjes, maar een echt menselijk contact met een prettig gevoel voor humor. De receptie is ook altijd goed bezet en personeel is bijzonder vriendelijk. Iedereen geeft je het gevoel dat je een gewaardeerde klant bent.

Service
Mw. Joke M.J. Huisman (Almere)
13/06/2018
8

Omdat ik netjes wordt behandeld

Verkoop
Marco Rademaker (Zeewolde)
06/06/2018
10

Eerlijk goede betrouwbare dealer. We kunnen altijd terecht, worden direct geholpen. Service staat hoog in het vaandel. Goede prijsopgave vooraf en goed contact tijdens reparatie.

Service
Hans jonker (Almere)
01/06/2018
10

prima Toyota dealer . als er wat is staan de medewerkers altijd voor je klaar .

Service
H.J. Blauwhoff (Almere)
01/06/2018
10

goede service goede uitleg goede voorlichting

Service
Margot van Hemert (Almere)
01/06/2018
9

Vriendelijk en klantgericht. Ik ben er altijd erg prettig geholpen.

Service
Wim van der Vlis (Almere)
01/06/2018
10

Dealer heeft deskundige monteurs, vriendelijke medewerkers in showroom en aan de balie. Ze nemen verantwoordelijkheid bij problemen

Service
M Heessels (Almere)
24/05/2018
10

Vriendelijkheid ,behulpzaam en goed onderhoud aan de auto

Service
Dhr Weeling (Almere)
14/05/2018
9

Daar je altijd hartelijk ontvangen word en de serves uitstekend is

Service
Herman Kuipers (Almere)
09/05/2018
10

Service, betrouwbaar, kwaliteit

Service
A. Klomp (Almere)
08/05/2018
9

Zeer vriendelijk baliepersoneel. Al een paar keer langsgekomen met problemen met mijn fietsendrager, die direct en zonder kosten werden verholpen. Als een beurt langer duurt dan gepland staat er altijd een gratis leenauto voor me klaar. Helemaal top!

Service
Mevr. S. Bendijk (Biddinghuizen )
07/05/2018
9

Keurige wachtruimte, overleg voor onderhoud of reparatie, duidelijke uitleg, keurige herinnering van afspraak(Deze zou 1-2 dagen eerder verstuurd kunnen worden), eerlijke en nette prijs ... Kortom ... een aanbeveling en mijn dealer !!

Service
Patricia (Almere )
04/05/2018
10

Ik ben nog steeds een zeer tevreden klant! Het personeel is zeer klantvriendelijk, altijd aardig en behulpzaam! Ik kan altijd wachten tot mijn auto weer klaar is na een service beurt en het wachten word zo aangenaam mogelijk gemaakt. De koffie is heerlijk en er is gratis WiFi .. geweldig toch?!!

Service
Klaas van der veen (Lelystad)
02/05/2018
10

Betrouwbare garage, nette voorlichting.

Verkoop
Marianne Kool (Almere)
02/05/2018
10

Van de mensen aan de receptie tot de verkopers, iedereen is even vriendelijk en behulpzaam. Het personeel in de werkplaats ken ik niet maar deze moeten wel heel professioneel zijn, want ik heb nooit problemen met mijn Aygo's gehad. Mijn eerste Aygo kocht ik in 2011, na vijf jaar heb ik deze ingeruild voor een nieuwe. Helaas is deze laatste onlangs bij een aanrijding total loss geraakt. Dus ik had weer een nieuwe Aygo nodig en ben bij hierbij echt zo vriendelijk en goed mee geholpen, zodat ik nu weer happy in mijn derde Aygo rondrijdt!

Service
N.Stegeman (Almere)
26/04/2018
10

Uitmuntende service

Service
Dhr AB BINDERVOET (Amsterdam )
25/04/2018
8

Dat we weer 1jaar goed rijden,zonder ploblemen

Service
dhr. Jansen (Almere)
25/04/2018
8

Ook dit jaar hebben zij mij weer goed geholpen tot de volgende switch in banden en onderhoudsbeurt

Verkoop
Dhr. L. Budding (Almere)
25/04/2018
10

Toyota Zonneveld Almere heb ik goede ervaringen mee. Vriendelijk en kundig personeel. Jaren lang onderhoud aan de Aygo en Auris laten doen. Sinds kort trotse eigenaar van de C-HR.Ik kan iedereen deze dealer aanraden.

Service
Egbert Vermunt (Almere)
25/04/2018
9

Vriendelijk vlot en betrouwbaar

Service
Jan van Wijk (Almere)
25/04/2018
9

Ik rijdt nu al meer dan 25 jaar met veel plezier Toyota, waarvan er meer dan twintig met nieuwe exemplaren aangeschaft bij Zonneveld in Almere. Ik heb erg weinig problemen gehad in al die tijd, en als er iets was, werd het snel en vakkundig verholpen.

Verkoop
K.P. Stenzler (Almere)
25/04/2018
10

Ze hebben mijn verzoek om de auto snel af te leveren gehoord en zijn hier actief mee aan de slag gegaan. Ze hebben mij goed op de hoogte gehouden en waren erg vriendelijk.

Service
P. Koppedrayer (Almere)
25/04/2018
9

Altijd prettig en correct geholpen.Reparaties worden goed uitgevoerd.

Service
R. Van der Hoeven (Huizen.)
25/04/2018
9

Vriendelijke correcte en vlotte service bij bandenwissel. Werken netjes en op afspraak. Kost dus weinig tijd. Ben zeer tevreden met deze dealer.

Verkoop
Dhr. Gunput (Almere)
20/04/2018
10

Deze dealer is een prima dealer die de belangen van de klant voor ogen heeft.

Service
HFM Wortel (Almere)
18/04/2018
9

Toyota Zonneveld beveel ik van harte aan.Zonneveld heeft de kwaliteit van een merkdealer een gunstige prijsstelling, goede service en er heerst een klantvriendelijke sfeer.

Service
John Klerkx
18/04/2018
10

Goede service en vriendelijk personeel

Service
Nora van den Berg (Almere)
18/04/2018
10

Behulpzaam, vriendelijk, vakkundig, even wachten is niet erg, want er is altijd koffie.

Service
Paul Mansvelt (Almere)
18/04/2018
9

Zoals al eerder bericht is Zonneveld Almere een prima dealer!

Verkoop
Paul Bakker (Almere)
16/04/2018
10

Een eerlijke en vakbekwame garage waar je als klant welkom bent, ook na de aankoop na een nieuwe Toyota.

Verkoop
Pascal Naber (Almere)
13/04/2018
10

Thuiskomen bij deze dealer

Verkoop
Dhr. A.Ramos Najera (Almere )
12/04/2018
8

Vriendelijk personeel neemt de tijd voor je als klant.

Service
Pascal (Almere)
05/04/2018
10

De persoonlijke service is uitstekend, mensen (zowel ontvangst als de monteurs) altijd vriendelijk en men denkt goed mee!

Service
Anna van der Hoorn (Almere)
28/03/2018
9

Je voelt je altijd welkom bij deze dealer

Service
Fam. Bakker
28/03/2018
9

Vriendelijk personeel, kennis van zaken. Alle tijd voor klant. Goede service.

Service
Jos Anthoniesse (Almere)
28/03/2018
7

Goede garage, geen reden om een ander te zoeken.

Service
fam schuit (almere)
21/03/2018
10

omdat je altijd goed wordt behandelt ze nemen de tijd voorje

Service
Robert de Hoog (Almere )
21/03/2018
10

Alles is goed

Service
Michiel L. (Almere)
14/03/2018
9

Zomaar spontaan een leenauto meegeven door de receptie in plaats van een leenfiets omdat het buiten extreem koud was verdient een groot compliment voor klantvriendelijkheid.Tijdens de onderhoudsbeurt was geconstateerd dat de accu niet best meer was. Het advies was om de accu te laten vervangen, zeker in die periode dat veel accu’s het begaven. Door de spontane klantvriendelijkheid van de leenauto heb ik dat ook laten doen echter was de prijs hiervan ver boven de marktprijs en niet onderhandelbaar. Dat blijft dan toch het gevoel geven dat onderhoud perfect wordt uitgevoerd maar dat je voor vervangende onderdelen de hoofdprijs betaald. Voor klantvriendelijkheid bij de receptie en goed uitgevoerd onderhoud geef ik een cijfer 9. Het zou een 10 zijn als de auto ook werd gewassen zoals dat wel bij een leaseauto wordt gedaan na een onderhoudsbeurt.

Service
Ria de Wreede (Lemmer)
08/03/2018
9

Zeer tevreden over de werkzaamheden en contact

Service
Mevr. Posno
07/03/2018
10

Toyota Zonneveld Almere is een prettige "winkel" met zeer vriendelijk en kundig personeel. Zeer aan te bevelen als je een Toyota wil kopen. Het personeel werkt er ook al jaren en wisselt niet steeds. Heel fijn voor de klant.

Service
Fam. Hoebe (Almere)
28/02/2018
10

Top service keer op keer! Altijd heldere uitleg en men neemt de tijd om alle vragen netjes te beantwoorden!

Service
Piet Jansen (Huizen)
21/02/2018
10

Ze zijn goed

Service
j.r.steij (almere haven)
25/01/2018
8

Je word direct geholpen , de balie is klant gericht de service is uitermate goed. De uitleg na de service beurt is uitstekend. Bij vervangen van onderdelen word eerst de prijs telefonisch opgeven en een accoord gevraagd of het werk kan doorgaan. ook is er altijd verv angend vervoer als de auto langere tijd in de garage is. alles is tussen de puntjes geregeld.

Service
Jeroen Vreeling (Almere)
24/01/2018
10

omdat ze zeer kundig zijn en omdat ik me er erg prettig voel

Service
R.Meinen (Krommenie)
17/01/2018
8

Klantvriendelijk, aardige goede vakmensen, kortom een hele goede Toyota dealer.

Service
Anoniem
10/01/2018
8

Kon bij jaarlijkse beurt wachten

Verkoop
Anoniem
10/01/2018
9

Alles prima. Alleen erg teleurstellend dat je direct moet gaan tanken met je nieuwe auto. Tegenvaller

Service
Dhr. J.H. Philipoom (Almere)
10/01/2018
9

Goede service en altijd vriendelijk ontvangen

Verkoop
Frans Notten (Almere)
10/01/2018
10

Prettige verkoper, sfeer was erg goed, niet opdringerig , erg fijn geholpen.

Service
Anoniem
03/01/2018
10

Klantgericht, correcte afhandeling alleen waren ze vergeten te zeggen dat ik koffie kon pakken.

Service
Dhr. J. van Bodegraven (Almere)
03/01/2018
9

Zeer vakkundig klantvriendelijk personeel en perfecte service.

Service
M. Franken (Almere)
03/01/2018
9

Vriendelijke mensen en het ziet er netjes uit in de zaak

Service
Anoniem
27/12/2017
0

Wachttijd omwisselen winterbanden op velgen onacceptabel lang (ruim twee uur terwijl speciaal afspraak voor omwisselen opgeslagen winterbanden was gemaakt)

Verkoop
Anoniem
27/12/2017
7

correct serieus vakkundig

Service
Hr. S. Gunput (Almere)
27/12/2017
10

Prima dealer met oog voor wensen en behoeftes van de klant.Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Service
Anoniem
22/12/2017
8

Dit is een cijfer wat gevoelsmatig overeenkomt met mijn gevoel van deze Toyota dealer

Verkoop
Anoniem
21/12/2017
10

Warme ontvangt

Service
Anoniem
21/12/2017
8

Kom al jaren bij Toyota Zonneveld en vind dat de medewerkers van het bedrijf attent zijn en dat ze goed werk leveren.

Service
Anoniem
20/12/2017
8

Vriendelijk personeel, goed overleg over het uit te voeren werk. Alleen laatste keer een factuur gekregen die onnodig hoger was maar over algemeen zeer tevreden.

Verkoop
Anoniem
12/12/2017
9

De medewerkers achter de balie alsmede de verkoper zijn zeer vriendelijk en absoluut klantgericht. Persoonlijk vind ik dit belangrijker dan een hele hoop andere zaken. De receptie bepaalt het goede image van het bedrijf.

Verkoop
Henk Groot (Almere)
29/11/2017
10

Perfecte service en klantvriendelijkheid

Service
Christa Wilcke (Almere )
23/11/2017
8

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en klantvriendelijkheid. Wat gebruik gemak voor de klant zou een betere of elektrische fiets uitkomst bieden, zodat je niet altijd een leenauto hoeft te huren.

Service
Anoniem
22/11/2017
8

Prettige garage. Uitstekende receptie. Fijne service met leenfietsen, prima koffiehoek en servicebeurten conform prijsopgave.

Service
Dhr. van Hees (Almere)
22/11/2017
10

Uitstekende service door Zonneveld Almere B.V. die alles netjes en correct heeft afgehandeld volgens de afgesproken afspraken. Als de auto gewassen weer terug zou komen dan zou dan op en top zijn. Natuurlijk na dat dit gevraagd is.

Service
P.J. Schapendonk (Almere)
15/11/2017
9

Uitstekende hulp en heerlijke koffie tijdens het wachten op een reparatie.

Service
Anoniem
08/11/2017
0

Kocht een 2 handse toyota yaris .Airco was stuk deuk die er in zat wou men er niet uit halen wegens misschien lak schade.Gasklep ging snel stuk kinder ziekte van de auto.Niet netjes afgeleverd zo als het hoort .Moet ik nog meer vertelen .Monteurs zijn goed alleen de verkopers dat kan heel anders jammer .

Service
Anoniem
02/11/2017
10

Gemaakte afspraken worden prima nagekomen.

Verkoop
Anoniem
01/11/2017
10

Bij Zonneveld wordt je correct en vriendelijk benaderd

Service
Anoniem
27/10/2017
8

vanwege klantvriendelijkheid

Service
Anoniem
25/10/2017
8

klantvriendelijk, goede service en kwaliteit

Service
Paul Mansvelt (Almere)
25/10/2017
9

Ik kom nu bijna 4 jaar bij Zonneveld. Nog nooit een klacht gehad, altijd vriendelijke mensen, normale rekeningen en een prima bak koffie. Ga zo door!!

Service
Anoniem
23/10/2017
10

al jaren trouwe klant zonder ooit enig probleem zowel bij onderhoud als nieuwe aanschaaf

Service
Alexander Berger (Amsterdam)
18/10/2017
10

Ik wordt hier altijd vriendelijk en voorkomend behandeld ook door het werkplaats personeel.Er wordt altijd goed geluisterd naar mijn verhaal en, er wordt ook wat mee gedaan.Verder heeft de zaak een goede en, vooral prettige uitstraling en, worden mijn vragen en of verzoeken altijd gehonoreerd binnen de normale regels uiteraard.

Service
Boudewijn van den Brink (Almere)
18/10/2017
9

Word altijd goed en vakkundig geholpen

Service
Huub van Munster (Oss)
18/10/2017
10

We komen er al jaren met veel genoegen

Service
Dhr. Portier (Almere)
05/10/2017
9

Vriendelijk en naar passende oplossing meedenkend personeel . Nemen altijd vooraf contact op bij extra werkzaamheden/kosten.

Service
Anoniem
04/10/2017
8

We zijn zeer tevreden

Service
Mevr.C.Oerlemans (Almere)
04/10/2017
9

Vriendelijke medewerkers. Op tijd klaar. Goede service.

Service
Strikwerda (Almere)
04/10/2017
10

Zeer goede service duidelijkheid over reparaties vriendelijk personeel

Service
M. van Kolfschoten (Almere)
03/10/2017
10

Uitstekende service, prettige receptie, gewoon een fijne dealer!

Service
Henk Groot (Almere)
02/10/2017
10

Persoonlijke benadering van de "klant

Verkoop
Anoniem
29/09/2017
10

Toyota Zonneveld is een prima bedrijf. Fijn dat het in Almere zit.

Service
Pierre (Almere)
26/09/2017
9

Zeer klantvriendelijk benadering en transparant in de kosten. Vervangen onderdelen worden gewenst getoond en uitleg gegeven waarom het moest worden vervangen / gerepareerd.

Service
Anoniem
20/09/2017
8

Over het algemeen betrouwbaar en kundig. Prijzen zijn redelijk. Laatste keer gevraagd waarom de auris niet met de Duitse E10 benzine getankt mag worden. Het antwoord was dat bioethanol hetzelfde is als water en water is niet goed voor de motor. Dat is volkomen onzin. Als je het antwoord niet weet zeg dat dan eerlijk. Zo maak je jezelf ongeloofwaardig.

Service
Tristan de Groot
20/09/2017
10

Altijd een vertrouwd gevoel en uitstekende service

Service
Dhr. A.C. Zwaag (Almere)
13/09/2017
10

Ben zeer tevreden over de gang van zaken bij mijn Toyota-dealer Zonneveld. Vanaf het telefonisch contact voor het maken van een afspraak tot het weer ophalen van mijn auto. Aan de balie altijd geduldig en uitvoerig uitleg. Hier is de klant nog koning! De service is buitengewoon goed! Zelfs een "reminder" per app. om mijn afspraak niet te vergeten! Ook de monteurs zijn bijzonder vriendelijk en behulpzaam! Nog afgezien van het betrouwbare, veilige karakter van mijn mijn auto is de betrokkenheid van deze dealer van doorslaggevende betekenis geweest voor de keuze van deze auto.

Service
Henk wustenhoff (Almere)
13/09/2017
9

Goede onvangst bij receptie goede afhandeling en natuurlijk vriendelijk personeel

Service
Herman P.C.E. Kuipers (Almere)
13/09/2017
10

Zonneveld Almere B.V. leeft alle afspraken en beloftes na, geeft kundig advies, en levert uitstekend onderhoud. Bovendien werd mijn GT86 al twee keer gratis perfect gewassen na een beurt. Last but not least: Zonneveld is natuurlijk een essentieel onderdeel van de lage "total cost of ownership" van Toyotas. Ik kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen.

Verkoop
Koen van der Velde (Zaandam)
11/09/2017
10

Een zeer nette showroom en alles ruim opgesteld zodat je rustig om je heen te kijken. Vriendelijk personeel die gelijk vragen of ze je kunnen helpen. En je direct wat te drinken aanbieden met een koekje. Communicatie bij aflevering is perfect, want je word ruim van te voren op de hoogte gesteld wanneer de afleverdatum nadert.

Service
M.J. Hoogendoorn-den Boer (Almere)
08/09/2017
9

Goede betrouwbare dealer en werkplaats waar ik zeer tevreden over ben.

Service
Anoniem
06/09/2017
10

Altijd goed geholpen, hele familie komt er

Service
H Visser (Almere)
06/09/2017
10

Perfecte service, personeel, ook vind ik het handig dat de pechhulp ook met een kleine beurt gegeven wordt en geld voor heel europa.

Verkoop
Marise Bosman-Chevallier (Almere)
06/09/2017
9

Goede service,aardig mensen. Toyota prima auto's.

Verkoop
Ben van Haastrecht (Almere)
05/09/2017
9

Zonneveld Almere is een erg prettige dealer met deskundig en enthousiast personeel. Zij denken echt mee met de keuzes waarvoor je staat bij de aanschaf van een nieuwe auto en zorgen dat je goed op de hoogte wordt gehouden van de voortgang van de aflevering.

Verkoop
Anoniem
31/08/2017
7

Gecertificeerd en gewaardeerde autobedrijf in Almere

Verkoop
Anoniem
23/08/2017
9

goed cijfer

Service
Dhr. R.J. van der Wal (Baarn)
23/08/2017
10

Prettige zaak en alles klopt. Tot nu toe nooit verrassingen. Goede opvang wachtruimte. Fiets beschikbaar bij de beurt. Verder is de Yaris ook nog een heel goede auto!

Verkoop
Dhr.Antoon Estié (Almere)
23/08/2017
10

Zeer tevreden over de behandeling.

Verkoop
Marcel dikkenberg (Almere )
23/08/2017
10

Concreet services gericht duidelijk

Verkoop
Anoniem
22/08/2017
9

Service gericht personeel, vriendelijk en behulpzaam.

Verkoop
Piet Schaafsma (Huizen)
21/08/2017
9

Vriendelijke ontvangst door balie/receptie personeel. Correcte afhandeling bij aankoop nieuwe Toyota en snelle reactie op vragen via telefoon/mail.Ook voor het onderhoud wordt altijd duidelijk gecommuniceerd en goed uitgevoerd.

Service
Ben van Meeteren (Almere)
17/08/2017
9

Klantvriendelijk en zeer service gericht.

Verkoop
Anoniem
16/08/2017
9

Goede voorlichting en service en afspraken Vriendelijk personeel ik ben zeer tevreden over deze garage

Service
Peter van Loozenoord (Almere)
16/08/2017
10

De uitstekende behandeling en service van al het personeel.

Verkoop
Celeste Blankenzee (Amsterdam)
15/08/2017
9

Vanuit Amsterdam gemakkelijk te bereiken. Hele vriendelijke mensen, betrouwbare informatie en service, mooie showroom. Enige minpuntje is de afstand van woonadres. (Jammer dat jullie niet in Amsterdam zitten!)

Verkoop
Anoniem
08/08/2017
10

Eerlijk, klantvriendelijkheid, meedenken

Verkoop
Anoniem
08/08/2017
10

Toyota Zonneveld is een fantastische dealer die ik iedereen kan aanbevelen om een Toyota te bestellen. de service is fantastisch en men behandelt je hier echt als klant. Niets is teveel. wil je een extra proefrit maken geen problem. wil je de auto langer mee hebben dan is dat ook mogelijk. op alle vragen wordt eerlijk antwoord gegeven. men doet hier echt zijn uiterste best voor de klant.

Verkoop
Greta de Vries (Almere)
03/08/2017
10

Staan altijd voor je klaar en ze hebben zelfs op een zaterdag een nieuwe accu in mijn auto geplaatst . De kosten daarvoor hoefde ik later wel te betalen.

Service
Anoniem
02/08/2017
10

Vriendelijk, vakmanschap totale uitstraling

Service
Anoniem
02/08/2017
9

Prima service en zeer vakkundig en aardig personeel!

Verkoop
wim visser (almere)
02/08/2017
10

uitstekende garage en dealer ,ieder wordt er wordt er vriendelijk ontvangen .vraag wordt altijd goed uitgelegd.

Verkoop
Anoniem
28/07/2017
10

Een goede service vanaf de aankoop tot en met de levering. Na aflevering ook een goede service omdat ik met mijn vragen altijd bij hem terecht kon.

Verkoop
Karin de Jongh-Bron (Almere)
27/07/2017
10

De ontvangst is altijd even prettig. Het maakt niet uit of je voor onderhoud, informatie of aankoop nieuwe auto komt. Men heeft tijd voor je, afraffelen is er niet bij.

Service
Frans en Edith Snoeijs (Almere)
26/07/2017
10

Altijd een zeer klantvriendelijke behandeling en een hele goede service. Bijzonder vriendelijk personeel bij de receptie, maar ook in de werkplaats. Staan altijd voor je klaar.

Service
Peter F. Frederiks. (Almere )
26/07/2017
10

Uitstekende service, deskundig en zeer klantvriendelijk.

Service
Anoniem
24/07/2017
8

Makkelijk online afspraak inplannen, goede service, niet goedkoop

Verkoop
Anoniem
24/07/2017
10

Toyota Zonneveld is voor mij een zeer betrouwbare dealer die er alles aan doet om mij tevreden te houden. Een prettige omgeving wat betreft het hele bedrijf. Zowel werkplaats als de afdeling verkoop doen alles om mij dat extra gevoel te geven. Ik kom al jaren bij deze dealer en zal dat hopelijk nog vele jaren doen. Na eerdere merken gereden te hebben was het een gevoel van thuis komen bij Toyota, en bij garage Zonneveld Almere.

Service
Anoniem
24/07/2017
8

goede service vriendelijke mensen

Service
Dhr. P. de Zwart (Almere)
24/07/2017
10

Zonneveld Almere B.V. heeft vriendelijk en vakkundig personeel dat de tijd voor je neemt. Onderhoud aan de auto wordt altijd prima uitgevoerd. Vragen of advies zijn altijd naar tevredenheid afgehandeld.

Service
dhr. A.C.R. Oldenhof (Almere)
24/07/2017
10

Kwaliteit, service en klantvriendelijkheid.

Service
Henk van Oosbree (Almere)
24/07/2017
9

Vriendelijk personeel, goede service, eerlijke bejegening

Service
Wil Moria (Almere)
24/07/2017
10

Ben tevreden

Verkoop
Huub Rol (Almere)
20/07/2017
10

Fijne zaak, na tijdelijk een ander merk auto te hebben gehad, nu weer vertrouwd terug bij Zonneveld waar we al van af het begin van deze vestiging eerlijk en goed zijn geholpen.

Verkoop
Anoniem
13/07/2017
9

Ik ben erg tevreden. Ze zijn klant vriendelijk. Het is altijd gezellig binnen komen.

Verkoop
Anoniem
13/07/2017
10

Ik ben al 10 jaar een zeer tevreden klant van Zonneveld Almere. De klantvriendelijkheid en vakkundigheid staan hoog in het vaandel. Het hele aankoop proces van zowel mijn vorige auto als de nieuwe auto heb ik als heel plezierig ervaren. Alle stappen in dit proces zijn duidelijk toegelicht, met alle ruimte en begrip voor de vragen van mijn kant.

Service
S.Dam (Almere)
13/07/2017
8

vriendelijk personeel en je word snel geholpen.
Klein puntje vind ik dat ze wel moeten doen wat ze je eerder beloven, en niet dat je hen als klant er zelf later nog om moet vragen/eraan moet herinneren.

Service
A.G. Sweegers (Almere)
12/07/2017
9

Wij zijn zeer tevreden over de service en de uitvoering van het onderhoud van onze auto.

Service
Anoniem
12/07/2017
10

Alles was maar wens en het ging erg snel
Aardig personeel topp

Service
Ingrid (Almere)
12/07/2017
9

goede service, attente medewerkers.

Verkoop
J. Scholten (Almere)
12/07/2017
10

Zeer goed begeleid, afspraken nagekomen en heldere communicatie.

Service
Harry Jongen (Almere)
10/07/2017
8

Het zou een 9 zijn geweest als ook mijn auto gewassen en gestofzuigd zou zijn. U spreekt namelijk over, of het voertuig schoon en clean afgelevert werd na reparatie. Daar is geen aandacht voor geweest! Verder uitstekende service.

Verkoop
Dhr P.Hijstek (Almere)
04/07/2017
9

Zeer netjes en niet opdringerig geholpen en er word de tijd voor je genomen.

Service
Carina Thomas (Almere)
30/06/2017
10

Super fijn ontvangen als nieuwe klant. Op zeer korte termijn mijn auto kunnen brengen voor de 4 jaarlijkse onderhoudsbeurt.

Service
Anoniem
30/06/2017
9

Telefonisch wordt duidelijk aangegeven wat er wordt gedaan en hoe hoog te eventuele kosten bedragen. Zeer vriendelijke ontvangst, overleg tijdens servicebeurt, prettige ambiance, alle mogelijkheden tot vraagstelling.

Service
Anoniem
30/06/2017
8

Zeer tevreden over de service terwijl je wacht op je auto.

Service
Carina Thomas (Almere)
30/06/2017
10

Super fijn ontvangen als nieuwe klant. Op zeer korte termijn mijn auto kunnen brengen voor de 4 jaarlijkse onderhoudsbeurt.

Service
Rakesh Ramdihal (Almere)
23/06/2017
9

Onderhoud en werkzaamheden worden conform afspraak uitgevoerd door de werkplaats. De receptie geeft goede service en duidelijke uitleg en dat is helemaal TOP! zeer tevreden!

Service
Anoniem
21/06/2017
9

Vriendelijke medewerkers, goede service.

Verkoop
Anoniem
21/06/2017
10

Top service

Service
Anoniem
20/06/2017
8

Zoals gebruikelijk is mijn auto weer vlot onderhouden en zijn de werkzaamheden in goed overleg en binnen de prijsopgave uitgevoerd. Het personeel is altijd vriendelijk, legt duidelijk uit wat de werkzaamheden inhouden en doet een stapje extra om de laatste dingen tot in de puntjes te verzorgen. Ik heb het gevoel dat ik weer veilig de weg op kan en dat is voor mij belangrijk.

Service
Fam. Hoebe (Almere)
20/06/2017
10

Eerlijke en betrouwbare dealer, vakkundig personeel en erg service gericht!

Service
Henk Dekker (Almere)
20/06/2017
8

Goede service

Service
Mevr. H.M. Eerland (Almere)
20/06/2017
10

Al bij binnenkomst wordt netjes gevraagd of er iets extra's uitgevoerd mag worden door de dame bij de receptie. Na mijn vraag wat het exact inhoudt krijg ik keurig uitleg . Na afloop wordt de de uitvoering van de autobeurt besproken . De wachttijd is zo om in de gezellige koffiehoek met lekkere koffie en de keuze uit 3 verschillende kranten . Iedereen van Toyota Zonneveld groet je ook altijd allervriendelijkst . Dik tevreden .

Verkoop
W. Van der Vlis (Almere)
20/06/2017
10

Zonneveld verkoopt een goed automerk, is betrouwbaar naar zijn klanten en heeft vriendelijke en deskundige medewerkers.

Verkoop
Anoniem
14/06/2017
10

We zijn uitermate vriendelijk en gericht geholpen. Er werd goed geluisterd en spontaan zaken gesuggereerd waar wij nog niet aan gedacht hebben. De uiteindelijke offerte was glashelder. Alle zaken zijn binnen de oorspronkelijke planning afgehandeld. Ook de nahulp was adequaat.

Service
M vd Breemer (Almere)
09/06/2017
9

Ik ben als klant bekend dus een prettig contact.
De service en monteurs zijn goed, ook in contact over specifieke zaken.
Het bedrijf oogt professioneel en de klant wordt gewaardeerd.

Verkoop
Anoniem
07/06/2017
10

Een goed en eerlijk advies bij Zonneveld heeft mij doen besluiten een Toyota privé te leasen.

Service
Anoniem
07/06/2017
10

Personeel zeer vriendelijk . altijd uitleg over prijsopgave .

Verkoop
Anoniem
07/06/2017
9

goede service en vriendelijke mensen

Service
Tse (Almere)
07/06/2017
9

- Ze zijn duidelijk met de prijsopgave vd werkzaamheden;
- Eerlijk in de nodige werkzaamheden (wel/niet verrichten);
- Bij additionele kosten wordt het netjes van te voren aangegeven;
- Vriendelijk personeel

Service
Anoniem
31/05/2017
8

prettige gesprekken en een passende oplossing voor ons zoeken

Verkoop
Anoniem
31/05/2017
10

Snel geholpen, van de dealer de juiste informatie gekregen op een duidelijke manier.

Service
g.Bolkenstein (Almere)
31/05/2017
10

Service goed ,vriendelijk.

Service
Mevr v Hijningen (Almere)
31/05/2017
9

Medewerkers zijn zeer vriendelijk en service-gericht. Ik kom hier al jaren en ben altijd met volle tevredenheid geholpen, de laatste keer was voor een grote onderhoudsbeurt aan mijn Toyota Aygo. Alles werd netjes en duidelijk uitgelegd, inclusief de prijsopgaaf.

Verkoop
Piet Brand (Almere)
31/05/2017
10

Vriendelijke mensen, kundig, tijd om vragen te beantwoorden en duidelijke offerte.

Service
Dhr. van Hees (Almere)
24/05/2017
10

Een uitstekende service met een persoonlijk tint, met veiligheid op de 1ste plaats.

Service
Ineke van Ouwerkerk (Almere)
24/05/2017
10

Betrouwbaar, eerlijk en efficient

Service
Paul Bakker (Almere)
18/05/2017
10

Na zelf getracht de navigatie update uit te voeren volgens de instructies van de Toyota Nederland website is deze geheel kosteloos uitgevoerd tijdens een reguliere beurt. Na mijn vraag aangaande het connecten van mijn telefoon (lukte ook niet met gebruik making van de instructie van de Toyota Nederland website) heeft een monteur mij op een begrijpelijke wijze alles uitgelegd en werkend gemaakt. Een idee voor de Toyota Nederland website: laat Zonneveld Almere een gebruiksaanwijzing maken. Hulde aan deze garage!

Service
Anoniem
17/05/2017
8

bij een foutje (onderhousdboekje) is een kort begeleidend briefje welk zo prettig !

Verkoop
E.Peereboom (Almere)
16/05/2017
10

Zeer goed in alles heel goed bedrijf

Verkoop
Hans Heemeijer (Almere)
15/05/2017
9

De vriendelijke bereidheid om veel tijd te besteden aan een juist advies en uitleg.
We rijden buiten deze C-HR ook nog een Yaris naar volle tevredenheid van Zonneveld Almere B.V.

Verkoop
M. Kenbeek (almere)
15/05/2017
10

Niks te wensen, alle prima verlopen. Van het beging tot het eind een positief gevoel

Verkoop
Fam. E. Pront (Almere)
11/05/2017
10

De ontvangst, de uitleg over de C-HR, de proefrit, alles was perfect geregeld in Almere.
De openheid en hulp tijdens de aanschafprocedure hebben we zeer op prijs gesteld.
Ook de tijd welke voor ons als nieuwe klant genomen werd heeft ons veel vertrouwen voor nu en in de toekomst gegeven.
Ga zo door !!

Service
H van Beem (Almere)
05/05/2017
9

zie eerder in deze enquete

Service
Anoniem
03/05/2017
10

kennis, vriendelijkheid, service gericht, expertise

Service
Anoniem
03/05/2017
8

Gewoon prettige omgeving en goede service.

Service
Mw Karin de Jongh-Bron (Almere)
28/04/2017
9

Ik ben al een aantal jaren klant bij Zonneveld Almere B.V. Ik heb daar 3 keer een Aygo gekocht en ben zeer tevreden over de gang van zaken, zowel bij de aankoop als bij de service beurten. Het is een bedrijf met prettig personeel.

Service
Siegfried Sewberath-Misser (Almere)
28/04/2017
9

Even geen 10 omdat ik moest bellen om te horen dat het voertuig niet dezelfde dag af kon zijn vanwege ziekte van een werknemer die naar de EHBO moest. Drukte begrijp ik maar zou toch fijn om die informatie op tijd te krijgen. Ik had wel toevallig een leen auto voor het eerst meegenomen omdat ik wat bijzonderheden had dus dat compenseert weer. Meestal neem ik een fiets mee. Al met al is het goed afgelopen. Zeer tevreden.

Verkoop
Anoniem
26/04/2017
8

We zijn keurig geholpen vanaf dag 1 tot aflevering

Service
dhr. m.w.kars (almere)
26/04/2017
9

alles netjes en correct auto had wel door de wasstraat ge mogen

Service
Herman P.C.E. Kuipers (Almere)
26/04/2017
10

Uitstekende en vriendelijke service, betrouwbaar, voorspelbare en gunstige prijs voor onderhoud en reparaties.

Service
malij (almere)
26/04/2017
7

Goede

Verkoop
Andrew (Almere)
24/04/2017
9

Ik was snel geholpen ook omdat ik eerder geholpen ben

Service
Anoniem
20/04/2017
8

Zeer vriendelijk personeel en goed service.

Service
h.van onna (eemnes)
19/04/2017
9

Vriendelijk en goede uitleg en hoede afspraken en meedenkend

Service
J. Groenwold (Almere)
19/04/2017
10

Klantvriendelijke en betrouwbare garage wat betreft zowel onderhoud als verkoop nieuwe auto

Service
Mevr. Gunput (Almere)
19/04/2017
10

Fijne dealer die meedenkt aan oplossingen.

Service
Paul Mansvelt (Almere)
19/04/2017
9

Inmiddels drie jaar klant bij deze dealer en het bevalt prima. Prima sfeer, service en snelle manier van afhandelen. Ga zo door!

Verkoop
De heer G.J.M. van der Hoorn (Almere)
05/04/2017
10

De benadering is heel persoonlijk en iedereen kent je bij deze dealer, dat geeft een fijn en vertrouwd gevoel.

Service
D.P. Poelemeijer (Amsterdam)
05/04/2017
10

Zonneveld Almere B.V. heeft mij nog nooit teleurgesteld. De service is uitstekend en de wachttijd komt altijd overeen met hetgeen werd afgesproken. Verde is de wachtruimte bijzonder gezellig ingericht en de koffie van uitstekende kwaliteit. Er liggen kranten en tijdschriften en je kunt gebruik maken van WiFi zodat je op je lab top kunt werken. In mijn geval werd aanbevolen om het inwendige van de motor te laten reinigen d.m.v. een vloeistof. Dit heeft geresulteerd in een lager verbruik en sneller optrekken van mijn Toyota Yaris hybride.

Service
J van Eekeren (Almere)
05/04/2017
9

De medewerkers zijn vriendelijk, ik krijg niet het idee dat ik teveel betaal voor verrichte werkzaamheden en het geeft gewoon een vertrouwd gevoel dat mijn ouders hier ook allebei al jaren klant zijn

Service
V K (Almere)
05/04/2017
10

Ik heb de afgelopen maand twee keer hulp nodig gehad en ze stonden gelijk klaar. Fantastisch!!

Service
Anoniem
30/03/2017
10

Zonneveld Almere is een dealer waar ik altijd op kan rekenen. De persoonlijke positieve en transparante service is meer dan positief. Voor ons al jaren dé reden om telkens weer Toyota te kiezen. Kortom, houden zo.

Service
C.A.Jacobs (Almere)
29/03/2017
9

prima bedrijf

Verkoop
Javier Lopez (Almere)
28/03/2017
9

Ze waren vriendelijk en professioneel.

Verkoop
A. Siyahoglu (Almere)
23/03/2017
10

Omdat ik tevreden ben tot nu toe

Verkoop
Nancy Wadilie (Almere)
23/03/2017
9

Ondanks dat ik heel erg tevreden ben met de dealer is er toch 1 punt waar ik erg teleurgesteld in ben. Dit is het punt dat er geen navigatie op de auto aanwezig is.
Tijdens de aanschaf van de auto was mijn verwachting dat er navigatie op zou zitten. Deze verwachting had ik omdat navigatie (tegenwoordig) standaard op alle auto's zit in het luxe segment. Tevens is mij tijdens de verkoop en de verdere begeleiding niet verteld dat de navigatie er niet op zat noch dat dit een extra optie is.
Na de oplevering van de auto heb ik een gesprek gehad met de dealer. Hier is mij verteld dat de navigatie software (alle hardware is aanwezig) tegen een vergoeding van ongeveer €750 alsnog op de auto kan worden gezet. Hierover ben ik dan ook erg verbaasd en teleurgesteld over.

Service
J.A.M. Hol (Almere)
17/03/2017
10

Ik rijd nu 45 jaar auto en ben 67 jaar oud. Zowel technisch als contactueel vind ik dit de beste garage die ik ooit gehad heb.
Ik ben nu ongeveer 7 jaar klant bij deze dealer.

Service
I. Visser (Almere)
16/03/2017
10

Altijd vriendelijk en correcte behandeling, zeer deskundig personeel

Service
Ron Lith (Almere)
16/03/2017
9

Zeer goede dealer. Je wordt altijd zeer vriendelijk te woord gestaan en uitstekend geholpen. De service is prettig.

Verkoop
Anoniem
08/03/2017
10

Bij het bekijken van de auto,s in de showroom,kwam er een medewerker/verkoper/,keurig zich voorstellend,met de vraag of hij ons kon helpen eventueel en daar gingen wij mee akkoord.Deze persoon kwam bij ons zeer betrouwbaar over en met kennis van zaken.En daar ga je uiteindelijk voor dat je goed voorgelicht word.Wij kunnen niets anders zeggen dan dat wij zeer tevreden waren.
((Ook daar we leasen en niet kochten,vond ik onze behandeling uitstekend))

Service
Franc van Eijl (Blaricum)
08/03/2017
9

Goede ontvangst, werkzaamheden prima uitgevoerd, auto op rijd gereed en duidelijke factuuruitleg

Verkoop
Anoniem
01/03/2017
8

Vriendelijk geholpen alle tijd genomen

Service
Anoniem
22/02/2017
10

Ik ben al jaren heel tevreden over deze garage en hun service.
Voorlopig blijft mijn auto dan ook een Toyota en kijk uit naar het nieuwe model dat binnenkort op de markt komt

Service
W. van der Vlis (Almere)
22/02/2017
8

Heb 2x een hybride gekocht. De eerste doorverkocht aan mijn zoon maar daar heb ik spijt van. De Prius heeft hardnekkige problemen in de elektronica die men niet kan oplossen.

Service
Han Brockhoff (Almere)
02/02/2017
10

Het is een goed merk en een goede dealer. Ben nog nooit teleurgesteld door Toyota Zonneveld. Je weet vooraf altijd waar je aan toe bent met een onderhoudsbeurt!

Service
pieter cornelis boerrookhuizen (almere)
30/01/2017
9

goed

Service
HPM Visser (Almere)
11/01/2017
9

bijna perfecte dealer

Verkoop
Anoniem
29/12/2016
8

Vriendelijk en vrijblijvend geholpen. Duidelijke uitleg.

Service
K.C.A. Weeling (Almere)
27/12/2016
8

Om het personeel scherp te houden .

Verkoop
Charlene (Almere)
15/12/2016
10

Een fijne locatie met fijne mensen, heel professioneel en heel vriendelijk.

Verkoop
Anoniem
09/12/2016
9

Gewoon fijne leuke auto gevoel dat ik kan komen met vragen kwam allemaal goed over klantvriendelijk

Verkoop
Brinkman (Bussum)
09/12/2016
10

omdat hij erg vriendelijk over kwam en betrouwbaar. Alleen wij waren over een gekomen over de inruil prijs en de prijs van de Rav4 waar dingen bij moest, zoals hondenrek trekhaak bescherm mat achter en iets voor bescherming op de achter bumper voor de nagels van de poten van de honden. Alleen toen ik de Rav4 ging halen deed vlak voor de garage de stuurbekrachtiging het niet meer, er werd verwacht dat ik deze onkosten voor mijn rekening zou nemen, zo niet dan zou ik de rav4 niet mee krijgen, terwijl ik hem al wel betaald had, ook moest ik dit ondertekenen. Dit is iets wat ik eigenlijk niet terecht vond, ik heb dit toch niet met opzet gedaan, dit gebeurde vlak voor dat ik Almeren in reed. Is dit correct? wat mij is overkomen?

Verkoop
Dhr. J. van Iperen (Almere )
09/12/2016
10

Klantgericht, goede service en prettige omgang met klanten.

Service
Anoniem
30/11/2016
10

Ik ben in alle jaren dat ik klant ben van Toyota Zonneveld nog nooit teleurgesteld.

Service
Anoniem
30/11/2016
10

Koop een Toyota want je wordt goed geholpen en vooraf de reparatie wordt alles eerst besproken zodat je niet schrikt van de rekening.
Ik Ben zeer tevreden met mijn toyota.

Service
Harry D Koendan (Almere )
30/11/2016
10

Vlotte afhandeling. Vriendelijke medewerkers.

Service
Dhr. A.C. Zwaag (Almere)
18/11/2016
10

Geweldige behandeling! Vanaf het eerste contact via de telefoon tot het na afloop ophalen van de auto, ervaar ik de service als bijzonder vriendelijk, begripvol, doortastend en altijd wordt er uitgegaan naar de klant. Ook de adviezen die verstrekt zijn bij de aankoop van mijn nieuwe auto zijn bijzonder waardevol gebleken. De aanschaf van een auto is één ding, maar een goede service daarna is minstens zo belangrijk! Deze dealer is een belangrijke reden waarom ik voor Toyota gekozen heb en bij Toyota blijf.

Service
Herman P.C.E. Kuipers (Almere)
26/10/2016
10

Prima onderhoud, vriendelijk en klantgericht personeel, gunstige prijzen, betrouwbaar. Bij het laatste bezoek werd een onderwerp vergeten (updaten van het navigatiesysteem). Daarvoor moesten we terug komen. Ter compensatie werd onze auto gratis perfect gewassen en ook van binnen schoongemaakt. Dat was een prettige verassing.

Service
Peter Veltheer (Almere)
26/10/2016
10

Klantvriendelijkheid en deskundigheid bij het beantwoorden van vragen en verstrekken van toelichting op de uitgevoerde werkzaamheden.

Service
Brinkman (Bussum)
12/10/2016
10

omdat hij erg vriendelijk over kwam en betrouwbaar. Alleen wij waren over een gekomen over de inruil prijs en de prijs van de Rav4 waar dingen bij moest, zoals hondenrek trekhaak bescherm mat achter en iets voor bescherming op de achter bumper voor de nagels van de poten van de honden. Alleen toen ik de Rav4 ging halen deed vlak voor de garage de stuurbekrachtiging het niet meer, er werd verwacht dat ik deze onkosten voor mijn rekening zou nemen, zo niet dan zou ik de rav4 niet mee krijgen, terwijl ik hem al wel betaald had, ook moest ik dit ondertekenen. Dit is iets wat ik eigenlijk niet terecht vond, ik heb dit toch niet met opzet gedaan, dit gebeurde vlak voor dat ik Almeren in reed. Is dit correct? wat mij is overkomen?

Service
Gees van der Linden (Aalsmeer)
12/10/2016
10

Omdat het een klantvriendelijk bedrijf is en blijft met een goede persoonlijke service. Je voelt je hier echt klant en geen nummer.

Service
Anoniem
05/10/2016
10

Zeer tevreden.

Service
Margo Heine (Almere)
14/09/2016
10

Vriendelijk, hulpvaardig, herkenning als je belt of binnen komt, geven nooit het gevoel dat je teveel vraagt, geduldige uitleg, goede reparaties, goede jaarlijkse beurten, goede sfeer, goede communicatie, goed advies, goede prijs.

Service
Trix Stove (Almere)
12/09/2016
9

Goede service
Goede prijs / kwaliteit verhouding
Goede bereikbaarheid
Goede communicatie

Service
Jos Tromp (Almere)
08/09/2016
10

Betrouwbaar onderhoud, correcte benadering bij meerwerk, plezierig personeel.

Service
Tom TOL (Almere)
07/09/2016
9

Klant vriendelijke benadering

Service
Anoniem
31/08/2016
9

Gewoon fijne leuke auto gevoel dat ik kan komen met vragen kwam allemaal goed over klantvriendelijk

Service
Dhr. D. de Roever (Almere)
24/08/2016
10

Service en klantvriendelijkheid

Service
Dhr. R. van Hees (Almere)
24/08/2016
10

Klant vriendelijk en behulpzaam, zoals het hoort te zijn.

Service
Dhr. J. van Iperen (Almere )
10/08/2016
10

Klantgericht, goede service en prettige omgang met klanten.

Service
Anoniem
03/08/2016
10

Deze dealer is wat mij betreft uitstekend klantgericht.

Service
Anoniem
29/07/2016
10

Bij Zonneveld werken zeer professionele, vriendelijke en behulpzame mensen die met je meedenken! Mijn auto heeft nooit problemen terwijl hij in onderhoudt is bij hen. De mensen bij Zonneveld kennen hun klanten en hun auto's goed en dat merk je ook in de zorg voor de auto als hele team. Ik kom graag 50 minuten terugrijden naar Almere sinds ik verhuisd zodat zij het onderhoud kunnen blijven doen.

Verkoop
Anoniem
19/07/2016
10

Zeer klantvriendelijk en vakkundig wordt altijd netjes te woord gestaan

Service
DG Daamen (Lelystad)
19/07/2016
8

Prima dealer correcte behandeling betrouwbaar .

Service
Anoniem
13/07/2016
10

Ik rijd pas een aantal jaren met toyota en mijn vorige ervaringen met andere merken waren teleurstellend. Hoge kosten, niet gedaan wat men moest of slechts met tegenzin. Bij deze dealer was ik verbaasd over de servicegerichtheid van het personeel en de manier waarop zij klanten tegemoet kwamen. Kortom, spijt dat ik niet jaren eerder bij hen ben gekomen.

Service
P. Koenen (Almere)
13/07/2016
10

Al vanaf het begin zeer tevreden klant . Al 30 jaar vriendelijke en service gerichte klantbehandeling. Altijd behulpzaam en beschikbaar. Naast de zeer betrouwbare auto's geeft dit een zeer tevreden gevoel.

Service
Dhr. M. Grasman (Almere )
08/07/2016
10

Ik heb altijd het gevoel dat men blij is met mij als klant. Werkplaats geeft vooraf altijd een prijsindicatie die klopt. Bijkomende zaken wordt eerst over overlegd. Tevens heb ik nooit het gevoel dat er dingen opgeschroefd worden om de factuur te laten stijgen. Eerlijk en betrouwbaar. ....daar ben ik erg op gesteld. Daarom ben ik blij met mijn Toyota dealer Zonneveld.

Service
D. de Soet (Almere)
06/07/2016
10

Wij zijn heel tevreden. We werden keurig vooraf op de hoogte gebracht wat de kosten zouden zijn en in overleg zijn er onderdelen vervangen. Toen bleek dat de auto nog niet helemaal klaar was kregen we, zonder bijkomende kosten, een spiksplinternieuwe leenauto mee. Geweldige service!

Service
Anoniem
29/06/2016
10

De dealer handelde heel actief toen bleek dat er met mijn achterremmen problemen waren. Er viel in tijd en uitvoering werkzaamheden van alles tussendoor te regelen. Resultaat was prima.

Verkoop
Anoniem
28/06/2016
10

De ontvangst bij zowel de aankoop van een nieuwe auto alsmede bij het brengen van de auto voor onderhoud is altijd prettig.

Verkoop
Tanja van Nieuwenhuizen (Almere)
27/06/2016
10

Deze dealer ontvangt de klant goed en de verkoper leeft zich echt in de klant in, denkt mee, komt met objectieve informatie en laat 'gladde' verkoopverhalen achterwege. Veiligheid en kwaliteit en de wens van de klant staan hier voorop. Daarnaast worst he steeds goed geïnformeerd over het koop/leasetraject, levertijden etc. Dit gaat vanzelf, je hoeft er niet om te vragen. Een zeer prettig bedrijf!

Verkoop
Anoniem
22/06/2016
10

Persoonlijke, zeer prettige benadering. Ze doen wat er afgesproken wordt. Ze denken met je mee.

Service
Dhr. R. van Lambalgen (Weesp)
22/06/2016
9

Goede service en uitleg mbt de reparatie. Betrouwbaar en viel qua kosten reuze mee

Service
Jeanne van Hal (Almere)
22/06/2016
9

Uitstekend! behulpzaam etc.

Service
Dhr.A.C.R. Oldenhof (Almere)
16/06/2016
10

Vertrouwen, vakbekwaam, klantvriendelijk en behulpzaam.

Service
Anoniem
15/06/2016
9

Ik ben zeer tevreden. Vriendelijk personeel. Ik werd telefonisch via bellen of sms op de hoogte gehouden van de status van de auto, zeer prettig.

Service
Anoniem
15/06/2016
8

goed

Verkoop
Hans Jonker (Almere)
15/06/2016
8

alles is goed en het cijfer 8 is heel mooi

Service
Anoniem
08/06/2016
9

Al lange tijd (meer dan 20 jaar) klant en altijd zeer tevreden

Service
Anoniem
08/06/2016
10

omdat het voor mij een prettige en vriendelijke garage met vakkundige monteurs.

Service
Ben Jansen (Almere)
08/06/2016
10

Alles volgens afspraak en ook een vriendelijk gezicht aan de balie. Dat heeft een klant nodig.

Service
Henk Dekker (Almere)
08/06/2016
9

Vriendelijkheid

Verkoop
H.J. Blauwhoff (Almere)
08/06/2016
10

goed service duidelijke uitleg afspraken nakomen

Service
Ingrid Maste (Almere)
08/06/2016
9

prettige ontvangst. Attente medewerkers. Kosten zijn transparant en hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Service
Anoniem
03/06/2016
8

Goede service en een vriendelijke benadering.

Verkoop
SV (Almere)
01/06/2016
10

goed geholpen. erg klantvriendelijk!. Doen veel extra moeite voor ons als klant.

Service
G.BOLKENSTEIN (Almere)
25/05/2016
10

Service.Vriendelijkheid.voorlichting.

Service
Lyda Feringa (Lelystad)
25/05/2016
9

Ik vind Toyota garage Zonneveld een prima garage met kundige en zeer vriendelijke mensen!

Service
Anoniem
18/05/2016
10

Komen altijd hun afspraken na en zijn klant vriendelijk. Geen enkel probleem de laatste 10 jaar.

Service
Alice Vermeer (Almere)
11/05/2016
10

Ik beoordeel de dealer met een 10, omdat dit de 1e keer is (ik rij al 40 jaar), dat de service echt goed was (in vergelijking met andere dealers)

Verkoop
Anoniem
04/05/2016
9

Na het eerste contact per mail uiteindelijk naar Almere afgereisd. Daar ben ik er vriendelijk ontvangen en netjes geholpen. Na "het spelen van het spel" uiteindelijk een deal met een een goed gevoel kunnen sluiten. De auto is erg netjes afgeleverd. Ook hier veel lof voor!

Service
Anoniem
04/05/2016
8

Altijd prettige ontvangst en duidelijke uitleg.

Service
Anoniem
04/05/2016
10

Begripvol, duidelijk en vriendelijke medewerking van deze dealer, mijn Prius glijdt als een trein.

Verkoop
John Klerkx (Almere)
04/05/2016
10

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Verkoop
Ron van den brink (Almere )
04/05/2016
10

Zeer goede garage vriendelijke mensen

Service
Anoniem
29/04/2016
9

De mensen die daar werken zijn vriendelijk en bekwaam. Zij doen wat zij beloven en geven alternatieven aan als die er zijn.

Service
Anoniem
29/04/2016
7

beetje arrogant (dealer), werkplaats is vriendelijk en kent mijn naam!

Service
Herman Kuipers (Almere)
29/04/2016
10

De kwaliteit van de garage is 50% van de reden om een Toyota aan te schaffen

Service
Paul Mansvelt (Almere)
29/04/2016
10

Altijd goede service en adequate afhandeling!

Service
Mevr. H. de Vreugd (Almere)
18/04/2016
10

Goede service,
bekwaam en vriendelijk.

Verkoop
A.C. Zwaag (Almere)
13/04/2016
10

Een dealer die meedenkt en op maat gesneden advies geeft. Vervolgens prima service, staan altijd voor je klaar.

Service
Anoniem
13/04/2016
9

Klantvriendelijk, service en kwaliteit

Service
Anoniem
13/04/2016
9

ik ben prima geholpen, zowel voor opvang na aanrijding, contact schade-expert en daarna de apk. vriendelijk vlot en correct. fijne fiets meegekregen.

Service
John Klerkx (Almere)
13/04/2016
10

vriendelijk en kundig personeel en een ruime showroom.

Service
Brigitta Slot (Almere)
07/04/2016
9

Service goed- klant vriendelijk - altijd behulpzaam

Service
A.E. van Velzen (Bussum)
06/04/2016
10

Wij worden altijd goed geholpen en er wordt goed geluisterd als wij vragen hebben

Service
Anoniem
06/04/2016
9

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop de werkzaamheden worden uitgevoerd, hierover gecommuniceerd wordt bij geconstateerde afwijkingen van de standaard werkzaamheden en de extra service die ik kreeg in de vorm van een leenauto toen ik mijn eigen auto eigenlijk niet kon missen i.v.m een accuut probleem in mijn familie.

Service
Anoniem
06/04/2016
8

prima uitstraling, nette service

Service
Mw Karin de Jongh-Bron (Almere)
06/04/2016
10

zeer goed geholpen erg vriendelijk

Service
Anoniem
31/03/2016
8

Je wordt correct en netjes behandeld, er is een prettige en informele sfeer.

Verkoop
Anoniem
30/03/2016
10

vriendelijk ter zake kundig personeel
duidelijke afspraken die nagekomen worden
staan altijd voor je klaar

Verkoop
Anoniem
30/03/2016
10

Goede service, deskundig, vriendelijk en betrouwbaar.

Verkoop
H. D. Koendan (Almere )
30/03/2016
10

Goede mogelijkheid om de auto's te bezichtigen, te voelen en vragen te stellen. Goede en vriendelijke adviseurs/verkopers.

Service
Anoniem
29/03/2016
10

Ben al jaren heel tevreden over de uitstraling van deze garage en de snelle en goede service.
Daarom blijf ik dan ook zolang het kan Toyota rijden.

Service
Anoniem
23/03/2016
9

Zeer kundig, vriendelijk en eerlijk

Verkoop
Mw. H. Gunput (Almere)
22/03/2016
10

Prima dealer die weet wat ik wil en altijd bereid te helpen bij het maken van keuzes.

Service
Anoniem
21/03/2016
10

Je gaat met een goed gevoel naar buiten en hebt het gevoel dat je waar voor je geld hebt, dus niet wordt opgelicht.
De mensen zijn super vriendelijk. Afspraken worden nagekomen. Voor mij een perfecte service

Verkoop
Anoniem
21/03/2016
8

Goede service, klantvriendelijk en goede kennis. De verkopers die mij geholpen hebben waar zeer behulpzaam en open.

Verkoop
R. Nota (Almere)
17/03/2016
8

ik heb te kort contact gehad om een 10 te geven. maar het contact dat ik heb gehad, was prima

Service
A.Wessels (Almere)
16/03/2016
9

Het is een betrouwbare dealer met een goede uitstraling en vriendelijk personeel anders had ik er geen auto gekocht

Service
Anoniem
14/03/2016
9

10 is voor onze lieve Heer

Service
Anoniem
09/03/2016
10

Prettige en persoonlijke afhandeling. Vooraf duidelijke prijsopgave. Zeer goed service.

Service
Dhr. Dikstaal (Almere)
02/03/2016
6

Zeer aardige en correcte medewerkers. Alleen jammer dat onderhoud niet in één keer goed is uitgevoerd en ik nu alsnog hoge kosten heb die voorkomen hadden kunnen worden als men het voorgaande onderhoud goed was uitgevoerd.

Service
T.G.E. Hoebe (Almere)
02/03/2016
10

Prima bedrijf, eerlijk, betrouwbaar en goede service!

Service
Anoniem
17/02/2016
9

Word netjes behandeld

Service
Anoniem
17/02/2016
10

Als er een kleinigheid zich voordoet, meteen geholpen met uitleg.

Service
Anoniem
17/02/2016
9

Heb jaren ervaring met hun.

Service
Anoniem
15/02/2016
7

Vriendelijk en klantgericht. Uit doorgronden en uitzoeken van de bronoorzaak van technische storingen kan beter. Reperaties worden wel uitgevoerd maar nemen oorzaak nog niet weg.

Service
Anoniem
10/02/2016
9

Goede service. prettig personeel.

Service
Anoniem
10/02/2016
9

Vriendelijke mensen, duidelijke informatie en communicatie. Makkelijk bereikbare locatie en voldoende parkeergelegenheid.
Prijs/kwaliteit verhouding lijkt me prima (alhoewel, goedkoper mag altijd).

Service
Jaap de Haan (Almere)
10/02/2016
8

De Toyota Dealer heeft een hele goede service die voorafgaand met de klant over de kosten wordt besproken.

Service
Tartaud (Almere)
10/02/2016
9

ben ijn geholpen zelfs het navigatie sisteem nieuwe software ik heb de auto 2 jaar geleden gekocht en had er een jaar bijna niet mee gereden het was mondeling belooft het op nieuw te instaleren en deden niet moeilijk om dat ik iet eerder was geweest

Service
Anoniem
03/02/2016
9

Zeer duidelijk in de communicatie en afspraken, leenfietsen indien gewenst en een spoedje geen probleem( dag voor de vakantie een gebroken ruit)

Service
Dhr. J.C. van Maanen (Almere)
03/02/2016
9

vriendelijke mensen en ze hebben tijd voor je vragen goede uitstraling van het bedrijf, goede prijs afspraken.

Service
H.Elshout (Almere)
03/02/2016
9

goede service en prettige bediening

Verkoop
Dhr. C. Vlaanderen (Almere)
01/02/2016
8

Een Toyota dealer met een persoonlijke benadering.

Service
Mevrouw. C.Oerlemans (Almere)
28/01/2016
9

Medewerkers altijd vriendelijk en goede service

Service
Harry Kapel (Almere)
27/01/2016
9

Mijn vrouw en ik hebben de voor ons perfecte dealer gevonden. Als er iets is kunnen we altijd bijna onmiddellijk terecht en worden zeer vriendelijk te woord gestaan en geholpen.

Verkoop
Jan Philipoom (Almere)
25/01/2016
9

Goede service, klantvriendelijk en oplossing gericht.

Verkoop
Amir Al-Edani (Almere)
22/01/2016
3

Geen info er bij gekregen

Service
H Visser (Almere)
21/01/2016
9

Er is heel weinig te verbeteren, is altijd wel iets, alleen zou ik niet weten wat.

Verkoop
Anoniem
20/01/2016
9

Goede service

Service
Anoniem
20/01/2016
9

Ik rij al tientallen jaren Toyota en we hebben zelfs twee Toyota's. Hiervoor geldt dat we nooit problemen hebben ervaren en ons altijd goed, netjes en vriendelijk zijn behandeld. Niet in de laatste plaats door de persoonlijke noot die in de relatie zit. Het is goed om binnen te komen en aangesproken te worden ; goede morgen mijnheer gevolgd door naam; in plaats van goedemorgen en dan naamloos.

Service
Dhr. Ramdihal (Almere)
20/01/2016
9

Goede service, vriendelijk personeel.

Verkoop
Anoniem
13/01/2016
10

Vanaf het moment dat ik bij Toyota Zonneveld Almere B.V. binnen stapte ben ik tot op heden met zeer tevredenheid geholpen. groetjes van een blije (medium silver) Toyota Auris ST bestuurder.

Service
Mevr. A.E. van der Hoorn (Almere)
13/01/2016
10

Vriendelijk personeel die altijd hun best voor zijn klanten doet

Service
dhr M.Dijkshoorn (Almere)
08/01/2016
9

Zeer goede en snelle service.
Uitstekende communicatie over eventuele gebreken en het mogelijke kostenplaatje.
Wachtruimte is comfortabel met koffie,leesmateriaal,tv.

Verkoop
Anoniem
06/01/2016
8

Zeer goede service bij aankoop van nieuwe auto

Service
Anoniem
06/01/2016
8

jullie zijn top

Service
Anoniem
06/01/2016
8

Omdat ik geen nare ervaringen maar alleen goede ervaringen bij de afdeling onderhoud en reparatie heb.

Service
Jos Tromp (Almere)
30/12/2015
9

Goede klantbehandeling, prima afhandeling, geen onverwachte verrassingen.

Service
Anoniem
24/12/2015
8

De mensen zijn altijd vriendelijk, duidelijk en correct.

Service
Bart (Almere)
23/12/2015
6

Service is goed auto werd niet schoon afgeleverd na onderhouds beurt.

Service
D.P. Poelemeijer (Amsterdam)
23/12/2015
9

Dit is mijn eerste Toyota (nieuw gekocht) en er waren nogal wat ongemakken, zoals een lampje dat stuk was, zodat ik niet kon zien of ik "EV" reed; een lekkende schokbreker; een navigatiesysteem dat niet goed werkte en werd vervangen. Al deze werkzaamheden, die weliswaar onder de garantie vielen, werden uiterst zorgvuldig en bekwaam afgehandeld, waarover ik bijzonder tevreden ben.

Service
M. Dryter (Almere)
23/12/2015
10

Goede service. Vakkundige en vriendelijke medewerkers.

Service
R.van Poelgeest (Almere)
23/12/2015
8

Je word als klant altijd correct behandeld

Service
Theo Vleugels (Almere)
23/12/2015
8

prettig in de omgang en service gericht

Service
T.Vermeulen (ALMERE)
23/12/2015
9

Prima garage, goede service, wel wat prijzig

Service
Dhr. N. Burg (Almere)
09/12/2015
9

Correcte reparaties

Service
Frans en Edith Snoeijs (Almere)
09/12/2015
10

De service en klantvriendelijkheid staan bij de dealer voorop, en ze denken graag met je mee voor een eventuele oplossing.

Service
Margo Heine (Almere)
09/12/2015
10

Ze staan altijd voor mij klaar

Service
Martin Coppens (Almere)
09/12/2015
9

Dit is een uitermate prettig bedrijf die goede service verlenen. Het personeel is zeer vriendelijk en mijn ervaringen zijn dan ook goed te noemen.

Service
karel weeling (almere)
07/12/2015
8

vriendelijkheid en behulpzaam

Verkoop
Familie R. Spijker (Almere)
02/12/2015
9

De service van dit bedrijf is uitstekend, vanaf de aanschaf van een nieuwe auto, het onderhoud en tot slot de inruil. Wij zijn vanaf de opening van deze dealer in Almere in 1989 al klant en wij hopen dat nog jaren te blijven.

Service
Philip van der Eijk (Almere)
02/12/2015
10

vlot, vriendelijk, behulpzaam

Service
Anoniem
26/11/2015
10

De dealer is service gericht, m.a.w. zo lossen alle auto problemen op.
TIP:
Zou het een optie zijn als de dealer vraagt of ze de auto gewassen klaar kunnen zetten ?

Service
Anoniem
25/11/2015
9

Ik word altijd netjes geholpen.

Service
Anoniem
19/11/2015
9

Goede behandeling

Verkoop
Dhr. T.H. Oude Voshaar (Almere)
19/11/2015
10

De dealer reageert altijd positief en maakt waar wat deze beloofd.

Service
Dirk Kos (Almere)
19/11/2015
8

klant vriendelijk,

Service
Anoniem
18/11/2015
5

Het is de werkplaats ,ik kom voor een kleine beurt zou een uurtje duren ik kan er op wachten , doe ik dus .Na ruim anderhalf uur krijg ik te horen dat er extra kosten zijn zoals voorbanden en remschijven en een filter dat zou nog anderhalf uur duren en de kosten zijn een paar honderd eurie's meer .Toen ik liet blijken dat ik daar geen tijd meer voor had en er voor zou terug komen (wat moet dat moet) zei de mijnheer dat ik er nog wel 5000 km mee kon rijden ..? Ik kan er gewoon nog een half jaar mee door rijden..Belachelijk!!! wees eerlijk en zeg hoe het zit.Hierdoor ben ik bij de Kwikfit gaan informeren en daar ben ik toch een stuk goedkoper uit dus daar ga ik over 5000 km naar toe.Scheelt ongeveer €100,-Jammer dat ik mijn servicebeurt al heb gedaan was ook nog €50.-goedkoper geweest.

Service
Anoniem
11/11/2015
5

Altijd problemen omtrent de faktuur. Men houdt zich niet aan de prijsopgave van de Toyota website. (Bijvoorbeeld o.a.: de prijs opgave op de bevestiging van de afspraak voor onderhoud wijkt af met de prijsopgave op de Toyota website. Klein materiaal wordt op de faktuur opgevoerd als kostenpost (€ 6,=), terwijl op de Toyota website duidelijk staat vermeld: alle prijzen voor onderhoud zijn inclusief klein materiaal).

Service
Anoniem
11/11/2015
10

Uitstekende werkplaats/ receptie

Service
Herman P.C.E. Kuipers (Almere)
11/11/2015
10

Wij zijn al meer dan 10 jaar zeer tevreden met het advies, de kwaliteit en prijs van het geleverde werk, de service gerichtheid alsmede de vriendelijkheid van het personeel. Voor ons is dit bedrijf ca. 50% van de reden om niet verder te kijken dan Toyota.

Service
Anoniem
05/11/2015
10

Prettig schoon bedrijf met vriendelijke medewerkers die je het gevoel geven een goede klant te zijn.
Staan altijd voor je klaar. Mijn auto, waar ik aan gehecht ben, is in goede handen. Heb niet de indruk dat er overbodige reparaties worden uitgevoerd.

Service
Tiny Zuiderhoek (Huizen)
05/11/2015
9

omdat ik altijd vriendelijk en goed word geholpen

Service
Dhr A. Berger (Amsterdam)
04/11/2015
10

Goede ontvangst en vriendelijk personeel.
Kom je met vragen nemen ze de tijd om je goed te helpen.

Service
Yvonne en René Oostindiën (Almere)
04/11/2015
8

Duidelijk en ik kon wat ik vond snel vinden.

Service
dhr d lapre (almere haven)
29/10/2015
9

correcte binnenkomst receptie.
goede uitleg aankoop auto en wordt goed te woord gestaan.
goede service chef werkplaats goede uitleg.
correcte verkoper.
prettige wachtkamer voor servicebeurt .
ja kan niet anders zeggen top.

Service
chris broere (almere)
28/10/2015
9

Altijd correct behandeld

Service
dhr. A.T. Bijl (Almere)
28/10/2015
8

behulpzaam, vriendelijk

Service
Peter Slemmer (Almere)
22/10/2015
2

Afspraken worden niet nagekomen ondanks meerdere berichten hierover.
Slechte uitleg wat er is gedaan.
Auto niet achtergelaten zoals aangeleverd.
Huurprijs voor een leenauto die dankzij een misser door de dealer toch wordt doorberekend vind ik niet netjes.

Service
Leo Couvreur (Almere)
21/10/2015
10

Uitstekende klantgerichtheid wat betreft informatie, ontvangst, kwaliteit en prijs.

Service
Peter de Vries (Almere)
21/10/2015
9

Tot nu toe geen negatieve ervaringen gehad, eerder positieve. Dat was bij andere dealers helaas wel anders.

Service
Peter Veltheer (Almere)
21/10/2015
10

Deskundigheid en toegankelijkheid van de functinarissen achter de balie. De'garagisten' zijn op de momenten dat ik daarmee spreek vriendelijk en behulpzaam.

Service
Elly Klerkx (Almere)
15/10/2015
10

goede communicatie en vriendelijke mensen.

Verkoop
Anoniem
14/10/2015
10

Goede voorlichting, en ik wordt snel geholpen, als ik een afspraak maak kan ik heel snel komen.

Service
Philipoom J.H. (Almere)
12/10/2015
8

Omdat altijd keurig en correct word behandeld

Service
Anoniem
07/10/2015
10

Goede service klant vriendelijk

Service
Dhr. D. de Roever (Almere)
01/10/2015
9

altijd goed en vriendelijk geholpen, meedenkend.

Verkoop
Anoniem
30/09/2015
10

we werden zeer goed geholpen,alles was zeer duidelijk uitgelegd en de medewerker heeft alles zeer snel afgehandeld. de aflevering was een feestje. we zijn heel blij met onze nieuwe auto

Service
De heet W.F.Boonstra (Almere)
30/09/2015
9

Omdat ik zeer tevreden ben zowel over de receptie als de toelichting van de monteurs.

Verkoop
Margot van Hemert (Almere)
28/09/2015
10

Een dealer waar je altijd vriendelijk wordt geholpen. De service bij het onderhoud van de auto is ook perfect. Kortom een fijne zaak.

Service
B. Slot (Almere)
24/09/2015
9

Al twintig jaar klant bij dit bedrijf.
Hebben daar inmidels 7 x een auto gekocht tot volle tevredenheid.
Staan altijd klaar om hulp te bieden. En snel indien nodig.
Voor ons verdienen zij een dikke 9 !!!

Service
Jeroen Terhell (Almere)
23/09/2015
7

Het is OK no more

Service
C Broere (Almere)
16/09/2015
8

alles naar wens

Verkoop
Anoniem
11/09/2015
10

Zeer vriendelijk, behulpzaam, nemen de tijd voor je. Geven je verschillende tips.
Niet te grote showroom, je bent dus geen nummer, maar klant.

Verkoop
Ati Fk
11/09/2015
9

Nogmaals : zeer aardige mensen; technisch onderhoud prima; aardige receptionisten; aardige verkopers dus zeer tevreden.

Service
Lineke Diderik (Almere)
11/09/2015
9

de correcte benadering van het hele team, iedereen vrolijk en goedlachs. Zeer veel kennis van zaken.

Service
T.Tol (Almere)
11/09/2015