Beoordelingen 

753 commentaren van in totaal 753 beoordelingen
Service
Elise B (Almere )
04-09-2019
9

Klantvriendelijk en kundig.

Service
Trix Stove (Almere)
04-09-2019
9

Bij Toyota Zonneveld is de service snel en adequaat. We worden vriendelijk te woord gestaan. Ze kennen ons als klant. Dat maakt dat we uitermate tevreden zijn over deze garage.

Service
Nicolaas Verboom (Almere)
04-09-2019
8

Gewoon een betrouwbaar en deskundig bedrijf met competente en vriendelijk personeel!!

Service
Scheefhals (Almere)
03-09-2019
7

Redelijk

Service
De Valk (Almere)
03-09-2019
9

Goede service vriendelijk personeel

Service
E.J ilbrink (Almere)
27-08-2019
10

Perfecte service. Goede en uitvoerige informatie voorziening.Service is punctueel.Afrekenen volgens prijsopgaaf.

Service
William Bond en Jacqueline Heemink (Almere)
23-08-2019
9

Sinds aankoop eerste Toyota in 2002 altijd vriendelijk en correct geholpen. Zojuist de 500.000 km mijlpaal gehaald dus reden voor een feestje!

Service
Willem Hogenhout (Almere)
21-08-2019
9

Ik word altijd correct geholpen.Zeer vriendelijk personeel.

Service
Dhr, J.F. de Vries (Huizen NH)
21-08-2019
9

Omdat men altijd zeer correct is.

Service
Gerard Putman (Almere Buiten)
21-08-2019
10

Garage Toyota Zonneveld is een verademing vergeleken met andere (Toyota) garages. Altijd bereid te helpen ook al kom je even onaangekondigd binnen. De medewerkers zijn professioneel maar ook erg (klant)vriendelijk. Uitstekend bedrijf!

Service
R.v.Poelgeest (almere)
16-08-2019
9

wij zijn altijd goed geholpen ook als er wat was aan de auto konden we altijd langs komen,wij rijden ook al jaren toyota

Service
Egbert Vermunt (Almere)
14-08-2019
10

Goede service en prettige behandelig

Service
Ben van Haastrecht (Almere)
07-08-2019
9

Zonneveld Almere is net zo betrouwbaar en degelijk als het automerk dat zij voeren. Als klant wordt je voortreffelijk behandeld. Je hebt echt het gevoel dat ze je graag als klant hebben en voor jou dat stapje extra willen zetten. En dat was bij andere dealers wel eens anders.

Service
Erik ten Kate
07-08-2019
9

Goede en betrouwbare dealer waarmee je duidelijke afspraken kunt maken. Prijstechnisch zijn deze ook altijd correct.

Verkoop
Jaap Staats (Almere)
31-07-2019
10

Prettige mensen.zowel receptie (keurige ontvangst)Verkoper was TopDealer heeft prettige uitstraling

Verkoop
Ton de Goeij
31-07-2019
10

verkoper was zeer net en vlot zonder opdringerig te zijn.Wist precies wat wij wilden en maakte een prima aanbod voor ons.

Service
Herman Kuipers (Almere)
26-07-2019
10

Vriendelijk, hulpvaardig en kundig personeel. Uitstekende service voor gunstige prijs.

Verkoop
Justus
26-07-2019
8

Goede service, geen opdringerig personeel. Sfeer aangenaam.

Service
Ben van Meeteren (Almere)
26-07-2019
8

Vanaf augustus 2000 ben ik al naar grote tevredenheid klant bij Toyota Zonneveld. Ik rijd in mijn 5e nieuw gekochte Toyota en heb daar beslist geen spijt van. Altijd een prima contact en zeer klantvriendelijk geholpen.

Service
M v Caspel (Almere)
24-07-2019
10

Wij zijn erg tevreden over de garage, vooral omdat de vriendelijkheid van alle medewerkers bij garage Zonneveld niet ophield nadat de auto aangeschaft was (zoals wij eerder bij een buurgarage aan de hand hadden), maar deze onverminderd is voortgegaan. Dit stellen wij -in t tijd waarin klantvriendelijkheid vaak niet zo belangrijk meer is- bijzonder op prijs.

Verkoop
Eric Verseput (Almere)
23-07-2019
10

De prettige contacten met de verkoper van Zonneveld Almere tijdens het afsluiten van een private lease contract en de reactie op mijn lastige vragen waren top, en dat was nog weleens (dit is mijn twintigste auto) anders.

Verkoop
Dhr Kreek (Almere)
23-07-2019
10

Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan. Hebben kennis van zaken en zijn hulpvaardig.

Verkoop
Fam. Lever-Hill (Almere)
23-07-2019
10

Mooi bedrijf ,vriendelijk geholpen,goede service .

Verkoop
Mevr. Burke (Almere)
23-07-2019
10

Geweldige service!

Verkoop
Kees sosef (Almere)
23-07-2019
10

Goede en eerlijke service

Verkoop
R. Welleman (NVT)
23-07-2019
10

prima service, klantvriendelijk en komen afspraken na.

Verkoop
Y.v.rossum v.haaften (Almere)
23-07-2019
10

Goede service zeer klantvriendelijk .

Verkoop
S de Roos (Almere)
23-07-2019
9

Fijne omgeving Vriendelijk personeel

Service
NN (Almere)
19-07-2019
0

De prijs van een onderhoudsbeurt was te hoog. Dit zou vooraf met mij zijn besproken, maar dit is niet het geval geweest. Er zou bij de beurt het een en ander zijn vervangen en nagelopen, maar ik heb het idee dat dit niet gebeurd is. Nadat ik per mail een klacht hierover heb ingediend, heb ik nooit meer een reactie gehad.

Service
Chynita Spaargaren (Almere )
17-07-2019
10

Eerlijk en betrouwbare service

Service
Hans Huismans (Blaricum)
17-07-2019
10

alleen maar goede ervaringen

Service
Dhr. Roy (Almere)
17-07-2019
10

Service met de hoogste kwaliteit is vanzelf sprekend bij de Toyota dealer.

Service
Veerman (Huizen)
17-07-2019
10

Fijne service, Leuk personeel en goede sfeer..Tevens goede auto's..

Service
Dhr v.d. Berg
11-07-2019
9

Prima dealer, deskundig, betrokken, komt afspraken na en heeft klantvriendelijke instelling.

Service
Dhr. C. Hoogland (Almere)
11-07-2019
9

Bij binnenkomst hoor je nooit een onvertogen woord. Altijd bereid om je te helpen. Wat niet kan, wordt ook aangegeven. De werknemers werken er met plezier wat ze ook uitstralen

Service
R. Victoria (Almere)
04-07-2019
10

Al mijn mening gegeven.

Service
HENK dEKKER (aLMERE)
12-06-2019
10

Ik kom er al meer dan 20 jaar en je wordt er altijd goed geholpen.

Service
Bles (Almere )
07-06-2019
10

Super service en vriendelijk, meedenkend personeel

Service
J Jubithana
31-05-2019
9

Personeel zijn vriendelijk, leggen alles uit wat er gaat gebeuren. Ze geven goede informatie.

Service
Joop Distel (Almere)
24-05-2019
9

Een goede betrouwbare garage, met vriendelijk personeel.

Service
W.Dijkstra (Almere)
17-05-2019
10

ALLE LOF VOOR GARAGE ZONNEVELD. Ze verdienen een dikke 10.Je word bijzonder plezierig geholpen.Een fijne gezellige wacht ruimte. Contact met degene waarbij je de auto gekocht hebt. Dit waardeer ik.Kortom SUPER.

Service
J. Smet (Almere)
17-05-2019
10

Vriendelijk, netjes, service is goed

Service
Mevr. Groen (Almere)
03-05-2019
8

Juiste behandeling en duidelijke en goede service!

Service
Mevr. van Hemert (Almere)
03-05-2019
8

Ben tevreden over deze dealer. Kom er al jaren en hoop er ook nog jaren te komen

Service
Mevr. Pijpers (Almere)
03-05-2019
10

De dealer is erg gastvrij, klantvriendelijk, en als er na een onderhoudsbeurt toch iets niet goed is uitgevoerd zijn ze bereid om het kosteloos te herstellen.

Service
Reinhard Ebert (Almere)
24-04-2019
9

vriendelijk. Kennis van zaken. Eerlijk wat prijzen betreft.

Service
rob visser (almere)
24-04-2019
9

prima bedrijf,in dienst van de klant

Service
D. Koendan (Almere)
24-04-2019
10

Vriendelijk en deskundig personeel; nette showroom.

Service
R.J.W. van der Hoeven (Huizen)
24-04-2019
9

Vriendelijke receptie-medewerkers, nette en correcte monteurs, nette uitstraling zithoek, mogelijkheid van koffie en iets te lezen tijdens de uit te voeren werkzaamheden, ik ben een zeer tevreden klant. !!

Service
Anna van der Hoorn (Almere)
18-04-2019
10

Vriendelijk personeel en service staat hier nog op de eerste plaats.

Service
Ted van Poelgeest (Purmerend)
09-04-2019
10

Prettig vlot beleefd personeel, showroom nodigd uit om auto’s te bekijken en eventueel te kopen!
Nog nooit een klacht over de werkplaats!

Service
Mw.F.A.Leben
06-03-2019
8

Duidelijke communicatie en goed werk. Hoeft later nooit iets alsnog te doen.

Service
R. Singodikromo (Almere)
06-03-2019
8

tevredenheid

Service
Franc van Eijl (Blaricum)
27-02-2019
10

Prima dealer met betrokken en klantvriendelijke medewerkers. Toyota mag trots zijn op zo'n dealer!

Service
Richard Theisen (Huizen)
20-02-2019
10

Vooraf ben ik naar verschillende Toyota garages geweest, Amsterdam, Naarden maar daar had ik nare ervaringen , Amsterdam zou de deal afmaken na de proefrit echter was de eerdere verkoper plots afwezig en zijn vervanger , die de offerte zou maken had een bod in elkaar geflanst die niet eerder besproken was, de voordeel check met kenteken actie was opeen gehalveerd, dus plots 3000 meer betalen was een teleurstelling, Naarden was iemand zonder oog voor de klant en was te druk bezigste andere zaken, had verder geen tijd voor een offerte en zou dit later doen en contact opnemen, dit geurde niet en heb nog gebeld 3 dagen later kreeg ik de tegenvallende offerte met totaal geen aandacht voor de kenteken aktie van Toyota en de opmerking dat elke dealer daar een vrije rol inhad, bij Zonneveld in Almere, prima ontvangst duidelijk uitleg van de mogelijkheden en alle tijd, dag later met mn vrouw een proefrit gemaakt, en laatste twijfels weggenomen , en ook de aktie die Toyota landelijk aanbood precies zo uitgevoerd. dus de persoonlijke aanpak van de jongste verkoper zijn geduld en passie voor zijn producten heeft me doen besluiten om de omweg naar een nieuwe dealer te maken, terwijl ik dagelijks langs Amsterdam en Naarden rij. Zo zie je dat een mooie showroom alleen niets belangrijk is maar een persoonlijk aandacht kan de doorslag geven.

Verkoop
Dhr. H.Lagerburg (Almere)
12-02-2019
9

Perfecte service, welkom was hartverwarmend, mijn privat lease auto, was ingepakt als een cadeau, vond ik een leuke geste.

Service
ton scheefhals (almere)
06-02-2019
8

Vriendelijk en goede service.

Service
B. Slot (Almere)
25-01-2019
9

Iedereen in dit bedrijf is altijd behulpzaam en er is altijd een oplossing
Klantvriendelijk en altijd koffie.

Service
Frans Notten (Almere)
23-01-2019
10

Vriendelijk personeel, uitermate correcte behandeling , prettige dealer

Service
Paul Mansvelt (Almere)
23-01-2019
10

Nu vijf jaar klant bij deze dealer. Altijd prima service en.. een goede kop koffie :-))

Service
Janneke Heijstek
23-01-2019
10

Ik ben zeer tevreden over deze dealer. De auto is TOP, de medewerkers vriendelijk en duidelijk wat ik kan verwachten. Zowel bij de aankoop van mijn auto als bij de servicebeurten. Er is een prettige ruimte waar je als klant kunt zitten om te wachten tot de auto gereed is. Kortom, ik ben een tevreden klant.

Service
R da Costa (Almere)
18-01-2019
8

tevreden over product (Prius) en service

Service
Ejm Tol (Volendam)
16-01-2019
10

De afspraken goed nagekomen

Service
Henk Zorn (Almere)
16-01-2019
10

De beste autodealer annex garage in mijn autorijdende bestaan sinds 1962!

Service
R.Draaisma (Almere)
09-01-2019
10

1e de klant is en voelt zich daar koning. Daar bij is niets te veel. Ik had 2 dingen oa sierstrip en een haaienvin antenne en werden zonder problemen voor mij gemonteerd. Er werd correct en netjes gebeld dat de auto weer klaar stond. Ook de onderhouds beurt in naar tevreden heid gedaan.

Service
Denice Gillis (Almere )
09-01-2019
9

Vriendelijk personeel. Snelle afhandeling

Service
Dhr. J.H. Philipoom (Almere)
09-01-2019
9

Vind de locatie en de medewerkers daar gewoon goed en kundig. Altijd vriendelijk ontvangen. Al met al een goede service.

Service
Jim Bakrie (Almere)
04-01-2019
9

De service en klantvriendelijkheid siert Toyota Zonneveld in Almere

Service
S. Schoonderbeek mevr. (almere)
04-01-2019
10

vriendelijke mensen goede service uileg

Service
Rita (Almere)
04-01-2019
9

Medewerkers geven altijd duidelijk uitleg, vriendelijk en service gericht. Ik kom hier al vele jaren en vindt deze garage zeer betrouwbaar

Service
Shamiso Marumbwa (Almere)
03-01-2019
10

Heb alle vertrouwen in Toyota Zonneveld. Service is uitmuntend . Alles wordt met je besproken . Nooit verassingen .

Service
j.r.steij (groenhof 126 1352 al almere haven)
21-12-2018
9

Vriende lijke behandeling , goede service altijd bereid om het beste te leveren

Service
Paul Bakker (Almere)
21-12-2018
6

Onderhoud bij Zonneveld is altijd prima in orde, maar afspraken via de balie assistente zijn voor verbetering vatbaar.

Verkoop
Mevr Bruins
19-12-2018
9

De mensen zijn vriendelijk, een hele goede verkoper. Er wordt goed geluisterd. De uitleg en antwoorden zijn duidelijk. Je voelt je niet opgejaagd tot kopen. kan een goede rit maken met een auto. Niet opdringerig. Nazorg is prima. Kan altijd terecht. Voor mij een prima Toyota Dealer.

Service
Dhr. Roy (Almere)
14-12-2018
10

Altijd correct en met respect en vriendelijkheid geholpen. Hierdoor rijdt de Toyota nog steeds fantastisch.

Verkoop
Richard (Almere)
13-12-2018
10

Correcte behandeling en afspraken nagekomen.

Service
S.Wijnmaalen (Almere)
05-12-2018
10

Duidelijke uitleg over de toestand van de auto.Goede service, vriendelijk personeel.Keurige ruimte waar je kunt wachten.De koffie is lekker.

Service
Loekie Peyron (Almere)
05-12-2018
10

Vriendelijk personeel. Ik word met mijn naam aangesproken. Geen moeite te veel. Kleine reparaties direct uitgevoerd. Het is er schoon. Koffie en thee goed verzorgd.

Verkoop
Toon Vromans (Almere)
05-12-2018
10

Vertrouwde garage waar ik al jaren koop en onderhoud laat doen aan de toyota

Service
P. Veltheer (Almere)
29-11-2018
10

Meer dan correcte uitvoering van de werkzaamheden. Klantvriendelijkheid en service ook meer dan prima op orde.

Service
R.W.T. van den brink (Almere)
29-11-2018
10

Kundige mensen met hart voor Toyota en haar klanten! Altijd goed advies en een zeer goede sfeer. Je voelt je er altijd welkom, ook als je alleen maar eens komt kijken of informeren. Ze gevenje een vertrouwd gevoel. Top dus.

Service
Albert Heins (Almere)
27-11-2018
8

Ik heb de afgelopen 14 jaren goede ervaringen met Zonneveld gehad, prettige medewerkers en na de beurten geen wezenlijke problemen met mijn auto gehad.

Verkoop
Meurs (Almere)
23-11-2018
8

Nette zaak, goede verkopers op de vloer.

Service
dhr J.C. Paardekooper (Almere)
23-11-2018
10

Al meer dan 20 jaar trouwe klant zonder enige probleem. Altijd vlot geholpen bij aanschaf en onderhoud.

Service
Chynita Spaargaren (Almere )
23-11-2018
10

Eerlijk,betrouwbaar en goede service.

Service
dhr. E.E. (Almere)
23-11-2018
9

-

Service
Johan Drost (Almere)
14-11-2018
10

Voor de reparatie wist ik dat ik mijn ruitenvloeistof moest gaan bijvullen, later, bij toeval, zie ik dat deze gevuld is... top

Verkoop
Arend Mink (Almere)
09-11-2018
9

De dealer en zijn personeel zijn goede verkopers waarmee het prettig zaken doe is. Werkplaats service is prima.

Service
Peter van Beek (Almer)
09-11-2018
8

Is goede garage en een 8 vind ik al een mooi cijfer.

Service
Henry van den Oever (Limbricht)
09-11-2018
9

Zij hebben veel moeite gedaan om ons goed te helpen!

Service
Irene hoebe (Almere)
02-11-2018
9

Alrikd een vlotte en goede service.

Service
djemmy lapre (almere)
02-11-2018
9

Eerlijkheid en oprecht. Je wordt meteen goed ontvangen kijken niet naar uiterlijk van de mens dat laat bij andere autodealers nog te wensen over onze ervaring. Goede service en uitleg van kosten. Duidelijke uitleg van alles.

Service
Alexander Berger (Amsterdam)
02-11-2018
10

Al vele jaren kom ik hier met plezier uitstekend personeel een een prima behandeling.

Verkoop
W. Verschut (Almere)
31-10-2018
10

Alle medewerkers zijn geduldig en zeer vriendelijk. Indien niet iets direct mogelijk is, dan wordt naar een oplossing gezocht. Wij hebben onze Toyota Corolla in 2006 gekocht bij Zonneveld en nooit geen problemen gehad.

Service
Farshid Bashir (Almere)
29-10-2018
10

Altijd goede service.

Service
R. Van der Hoeven (Huizen.)
29-10-2018
9

Vriendelijke, kundige medewerkers, waar afspraken ook afspraken zijn. Ik ben een tevreden klant.

Service
Elly Klerkx (Almere)
29-10-2018
10

Komen afspraak na en nooit klachten. Prima dealer.

Service
Henk Groot (Almere )
29-10-2018
10

Perfecte service

Service
Guda van Rijn (ALmere)
17-10-2018
9

Het is een prettige zaak met vriendelijk personeel en met goede service.

Service
P Bezemer (Baarn)
17-10-2018
10

Fijne overzichtelijke dealer met veel oog voor de klant

Service
fam Hoebe (Almere)
17-10-2018
10

Al bijna 20j trouwe klant men heeft hier service en goede communicatie hoog in het vaandel!

Verkoop
Mevrouw de Borst - den Dubbelden (Almere)
17-10-2018
10

Wordt altjid heel prettig geholpen, service is uitstekend.

Service
Dhr. L.Couvreur
11-10-2018
10

Klantgerichtheid en betrouwbaarheid.

Service
Jonathan
11-10-2018
9

Onderhoud van de auto verliep soepel. Geen problemen opgelopen. Alles ging volgens de afspraken. Niks op aan te merken dus.

Service
L. Donker (Almere)
05-10-2018
8

Goede service.

Service
N. van den Berg (Almere)
05-10-2018
10

vakkundige, vriendelijke medewerkers.alles volgens afspraak.

Service
Dhr. Harry Ploeger (Almere)
26-09-2018
9

Prettig bedrijf met ervaren, vakkundig en vriendelijk personeel.

Verkoop
J.C. Koningsberger (Dronten)
20-09-2018
6

De info en persoonlijke benadering bij aflevering hadden beter gekund. Daarna zijn we daar niet meer geweest, dus verdere details kan ik niet verstrekken

Service
Nel Peters-Bosse (Almere)
20-09-2018
10

Omdat zij op alle fronten een 10 verdienen. Zij bieden goede service, een betere reclame kun je voor je merk niet krijgen.

Service
Hein Daams (Almere)
19-09-2018
9

prettige medewerkers die duidelijk en eerlijk antwoord geven en hun afspraken nakomen. Bovendien is de koffie erg lekker.Het enige negatieve is dat men nogal moeilijk doet om een klant even naar huis (om de hoek) te brengen als een onderhoud lang gaat duren. In mijn geval (ik ben invalide) wordt na enig aandringen een uitzondering gemaakt.

Service
Ria Wannee (Almere)
19-09-2018
10

Fijne garage. Alles altijd volgens afspraak.

Service
Nora Schagen (Blaricum)
19-09-2018
10

Vriendelijke mensen auto prima afgeleverd met uitleg wat er aan gedaan is

Service
Tom Tol (Almere)
19-09-2018
10

Mijn Toyota is al jaren in goede handen,waardoor ik al jaren een betrouwbare auto bestuur!

Verkoop
P. van Bommel (Almere)
19-09-2018
8

Mijn visie is dat er altijd ruimte is voor verbetering vandaar geen 9 of 10. Wordt altijd goed geholpen en krijg een goede service.

Service
Willem Hogenhout (Almere)
13-09-2018
9

Omdat ik dit vind

Service
Jos Smet (Almete)
13-09-2018
9

Klantvriendelijk, goede uitstraling

Service
Cornelis Frederiks (Almere )
13-09-2018
9

Het personeel is vriendelijk en behulpzaam

Verkoop
Henry en Monique Beeker (Almere)
12-09-2018
9

Ik vul niet altijd deze beoordelingen in, maar mijn vrouw en ik hadden zo'n goede ervaring met Zonneveld Almere-Toyota-verkoper *** team. Ik vond dat hij de tijd nam en zijn best deed om ervoor te zorgen dat we kregen waar we op zoek naar waren. Hij was buitengewoon behulpzaam en wist alles over de auto's die ze verkopen en beantwoordde al onze vragen. Eenmaal gekozen konden we met een gerust hart op vakantie terwijl onze auto klaargemaakt werd voor de aflevering. Het kopen van een auto bij Zonneveld Almere was voor de verandering een ontspannen ervaring.

Service
Dhr. Wedemeijer.
06-09-2018
10

Ben goed behandeld door Zonneveld Almere bv. Ze hebben mijn auto zoals afspraak in orde gemaakt.Ze waren vriendelijk en netjes tegen mij. Tot dus ver geen min puntjes.

Service
J.Mellema (Almere)
05-09-2018
9

Zonneveld komt vertrouwd over, prettig contact en komt afspraken na.

Service
Ina Visser (Almere)
05-09-2018
10

Fijne dealer , vriendelijk behulpzaam personeel. Uitstekende service in de garage en altijd n vriendelijk woord van de receptiemedewerkers. Oja, de koffie is ook uitstekend.

Service
Esther (Almere)
05-09-2018
9

Omdat ik zeer tevreden ben en altijd goed beholpen wordt.

Service
Piet Schapendonk (Almere)
31-08-2018
9

Nou zoals geschreven, ben ik tevreden in 't algemeen genomen. Nou dan laat ik dat in mijn beoordeling blijken.

Service
Henk Wiesenekker (Huizen)
27-08-2018
10

Zeer vriendelijk, accuraat en professioneel. Goed cliëntgericht.

Service
M. Nouri (Almere)
23-08-2018
9

Vriendelijke mensen. correct en secuur behandelen. service opmaat.

Service
G van der plas (Huizen)
22-08-2018
8

Goede benadering prettige sfeer

Service
Piet Schaafsma (Huizen)
22-08-2018
9

Vriendelijke uitstraling zowel bij de servicebalie als de verkoop; geeft een vertrouwd gevoel.

Service
R j c dwier (Eeesp)
22-08-2018
8

Zeer tevreden9

Service
Dhr. T. Hogenkamp
22-08-2018
8

Goede service, onderhoud volgens afspraken uitgevoerd en auto was prima op tijd klaar.

Service
M v Casp3l
22-08-2018
9

Vriendelijke benadering zonder klef over te komen

Service
EJ Ilbrink
15-08-2018
10

Prima service. er wordt gedaan wat beloofd wordt, geen smoesjes. gewoon alles volgens afspraak.Prijs is van te voren duidelijk. Er wordt goed gecommuniceerd en meegedacht. Gewoon een top bedrijf.

Service
Mevr. S. Nunda (Almere)
15-08-2018
9

Altijd klant vriendelijk, men is altijd bereid om mee te denken als er een probleem aan de orde is.

Service
A de Heij
15-08-2018
10

Goede service en snelle afhandeling

Service
Hen Visser (Almere)
08-08-2018
9

deze dealer en de mensen die er werken benaderen de klant met veel waardering en vriendelijkheid, er is dus weinig tot niets op aan te merken. Je bent er zeker geen nummer maar mens en zo wordt een ieder ook behandeld, TOP mensen daar !!!!!

Service
mevr. vd. Vlag (Almere)
08-08-2018
10

Prettige service met een glimlach en uitstekend personeel. Mijn verwachtingen werden waarheid en ik heb veel ervaringen met andere garages waarbij Zonneveld er zeer positief uitspringt.

Service
T.H. Oude Voshaar (Almere)
08-08-2018
10

Afspraken worden goed nagekomen. Er is altijd een kopje koffie beschikbaar en het personeel is vriendelijk en helder naar de klant.

Service
Etien (Almere)
08-08-2018
10

eerlijke en deskundige behandeling, correct en to-the-point.

Verkoop
alexander
07-08-2018
9

nette zaak met uiterst correcte weknemers met kennis van zaken

Service
Mevr.C.Oerlemans (Almere)
01-08-2018
9

Ik ben tevreden over de service en het nakomen van gemaakte afspraken

Service
Chris van Rennes (Almere)
01-08-2018
10

Vakbekwame monteurs en een uitstekende service. Ook tijdens de wachttijd werd ik op de hoogte gehouden hoever het met de auto was.

Service
P van Hulst (Almere)
01-08-2018
9

Goede service, duidelijke uitleg en reparatie zonder problemen daarna.

Service
R. Victoria (Almere)
01-08-2018
10

Alles ziet er ordelijk uit.

Service
Familie W.F. Bond (Almere)
01-08-2018
8

Wij zijn sinds aanschaf nieuwe auto in 2002 tevreden klant en trots op de 500.000 km die in zicht komen.

Service
Dhr. Stuurman (Almere)
01-08-2018
8

Ik had bewust (online) voor het meest uitgebreide en daarom duurste onderhoudspakket gekozen. De receptionist wees mij er desondanks op, dat er een goedkoper pakket mogelijk was.

Service
dhr jan
31-07-2018
5

bepaalde werkzaamheden waren niet goed uitgevoerde iedere keer terug met dezelfde klachten en na afloop na de werkzaamheden niet getest erg slecht heb een hoop tijd gekost plus iedere keer auto brengen en ophalen erg jammer en uiteindelijk heb ik de reparatie ergens anders laten uitvoeren en dat was goed ,en de auto ook bij aflevering niet schoon .en een grote en kleine beurt ook niet ik heb ook een andere auto die naar een dealer en altijd keurig schoon word gemaakt.

Service
Dhr. van Kuijk
31-07-2018
9

Bij deze dealer staat het klantbelang centraal. Medewerkers zijn zeer deskundig en klantvriendelijk en zoals gebruikelijk bij Toyota een zeer goede prijs/kwalitietsverhouding.

Service
R. Nota (Almere)
25-07-2018
10

Deze garage is een verademing vergeleken bij de diverse eerdere garages waar ik ben geweest.Erg klantvriendelijk en snelle, goeie service. het is niet goedkoop maar ik betaal liever iets meer en dat ik kwaliteit en service krijg dan dat ik minder betaal en geen service krijg en word opgelicht (meerdere malen overkomen bij andere garages)

Service
Mw. M. Luijben (Almere)
25-07-2018
10

Een solide basis van vaste vriendelijke medewerkers die de klanten daadwerkelijk kennen. Dat geeft een vertrouwd gevoel.

Service
C.J. Wilcke (Almere)
24-07-2018
9

Zeer tevreden over werkwijze en klant vriendelijkheid en behulpzaamheid. Staan altijd voor je klaar en de koffie ook.

Service
w.visser (almere)
18-07-2018
10

goed bedrijf persoonlijke benadering ,alles volgens afspraak

Verkoop
Loth (Almere)
18-07-2018
10

Zeer deskundig verkoper hulpvaardig gewoon een topper no nonsens verhaal

Verkoop
mevrouw D.E.M.J. Eggels (Almere)
18-07-2018
10

zeer vriendelijke en competente medewerkers die ook zelf initiatief tonen en meedenken

Verkoop
Ruud ras (Almere)
17-07-2018
10

Top garage

Service
Bert (Almere)
11-07-2018
9

Niets toe te voegen gewoon erg goed

Service
Mevr. van Dam (Almere)
11-07-2018
10

Ze zijn altijd vriendelijk en persoonlijk in contact. Ik heb het gevoel dat ze mij en mijn auto kennen en ik vind ze betrouwbaar in hun aflevering/afspraken.

Service
B.J.Dijkman (Almere)
09-07-2018
10

goede garage werkplaats is goed en de afspraken worden nagekomen

Service
Greta de Vries (Almere)
09-07-2018
10

Je wordt door iedereen persoonlijk benadert

Verkoop
Henry en Astrid (Almere)
04-07-2018
10

Prima service, denkt mee met de klant en maakt er een feestje van zoals het hoort.

Service
Adnan (Almere)
28-06-2018
10

I wanted to service the car in a very short time. I left the car at 8:00 and it was ready at 12:00 as promised!

Service
Mevr. Mathew (Almere)
28-06-2018
9

Vriendelijk en klantgericht!

Service
Marco de Vos (Almere)
27-06-2018
8

Uitstekende autodealer. 1 keer in de 8 jaar dat ik er nu een zeer tevreden klant ben een klein misverstand , dit is keurig opgelost.Dus ik kan zowel Toyota als autodealer Zonneveld zeer aanbevelen.

Service
Dhr Ronald van den Brink (Almere )
27-06-2018
10

Kom er al 30 jaar en nog altijd goede en vriendelijke service

Service
Mevr. W. Dijkstra (Almere)
26-06-2018
9

Vriendelijk personeel. Goede uitleg als je iets vraagt. Prettige ruimte om te wachten. Kortom top.

Service
dhr en mevr. van Loon
26-06-2018
8

klantvriendelijk , servicegericht

Service
Dhr. R. van Hees (Almere)
20-06-2018
10

Altijd uiterst keurig netjes geholpen zonder enige problemen en volgens afspraak is afspraak.

Service
Mevr. S. I. Asbroek (Almere)
20-06-2018
9

Ik geef Zonneveld Almere B.V. een 9 omdat ik gewoon tevreden ben.

Service
Ben van Haastrecht (Almere)
13-06-2018
9

Geen snelle verkooppraatjes, maar een echt menselijk contact met een prettig gevoel voor humor. De receptie is ook altijd goed bezet en personeel is bijzonder vriendelijk. Iedereen geeft je het gevoel dat je een gewaardeerde klant bent.

Service
Mw. Joke M.J. Huisman (Almere)
13-06-2018
8

Omdat ik netjes wordt behandeld

Verkoop
Marco Rademaker (Zeewolde)
06-06-2018
10

Eerlijk goede betrouwbare dealer. We kunnen altijd terecht, worden direct geholpen. Service staat hoog in het vaandel. Goede prijsopgave vooraf en goed contact tijdens reparatie.

Service
Wim van der Vlis (Almere)
01-06-2018
10

Dealer heeft deskundige monteurs, vriendelijke medewerkers in showroom en aan de balie. Ze nemen verantwoordelijkheid bij problemen

Service
H.J. Blauwhoff (Almere)
01-06-2018
10

goede service goede uitleg goede voorlichting

Service
Hans jonker (Almere)
01-06-2018
10

prima Toyota dealer . als er wat is staan de medewerkers altijd voor je klaar .

Service
Margot van Hemert (Almere)
01-06-2018
9

Vriendelijk en klantgericht. Ik ben er altijd erg prettig geholpen.

Service
M Heessels (Almere)
24-05-2018
10

Vriendelijkheid ,behulpzaam en goed onderhoud aan de auto

Service
Dhr Weeling (Almere)
14-05-2018
9

Daar je altijd hartelijk ontvangen word en de serves uitstekend is

Service
Herman Kuipers (Almere)
09-05-2018
10

Service, betrouwbaar, kwaliteit

Service
A. Klomp (Almere)
08-05-2018
9

Zeer vriendelijk baliepersoneel. Al een paar keer langsgekomen met problemen met mijn fietsendrager, die direct en zonder kosten werden verholpen. Als een beurt langer duurt dan gepland staat er altijd een gratis leenauto voor me klaar. Helemaal top!

Service
Mevr. S. Bendijk (Biddinghuizen )
07-05-2018
9

Keurige wachtruimte, overleg voor onderhoud of reparatie, duidelijke uitleg, keurige herinnering van afspraak(Deze zou 1-2 dagen eerder verstuurd kunnen worden), eerlijke en nette prijs ... Kortom ... een aanbeveling en mijn dealer !!

Service
Patricia (Almere )
04-05-2018
10

Ik ben nog steeds een zeer tevreden klant! Het personeel is zeer klantvriendelijk, altijd aardig en behulpzaam! Ik kan altijd wachten tot mijn auto weer klaar is na een service beurt en het wachten word zo aangenaam mogelijk gemaakt. De koffie is heerlijk en er is gratis WiFi .. geweldig toch?!!

Service
Klaas van der veen (Lelystad)
02-05-2018
10

Betrouwbare garage, nette voorlichting.

Verkoop
Marianne Kool (Almere)
02-05-2018
10

Van de mensen aan de receptie tot de verkopers, iedereen is even vriendelijk en behulpzaam. Het personeel in de werkplaats ken ik niet maar deze moeten wel heel professioneel zijn, want ik heb nooit problemen met mijn Aygo's gehad. Mijn eerste Aygo kocht ik in 2011, na vijf jaar heb ik deze ingeruild voor een nieuwe. Helaas is deze laatste onlangs bij een aanrijding total loss geraakt. Dus ik had weer een nieuwe Aygo nodig en ben bij hierbij echt zo vriendelijk en goed mee geholpen, zodat ik nu weer happy in mijn derde Aygo rondrijdt!

Service
N.Stegeman (Almere)
26-04-2018
10

Uitmuntende service

Service
Egbert Vermunt (Almere)
25-04-2018
9

Vriendelijk vlot en betrouwbaar

Service
P. Koppedrayer (Almere)
25-04-2018
9

Altijd prettig en correct geholpen.Reparaties worden goed uitgevoerd.

Verkoop
K.P. Stenzler (Almere)
25-04-2018
10

Ze hebben mijn verzoek om de auto snel af te leveren gehoord en zijn hier actief mee aan de slag gegaan. Ze hebben mij goed op de hoogte gehouden en waren erg vriendelijk.

Service
dhr. Jansen (Almere)
25-04-2018
8

Ook dit jaar hebben zij mij weer goed geholpen tot de volgende switch in banden en onderhoudsbeurt

Service
Jan van Wijk (Almere)
25-04-2018
9

Ik rijdt nu al meer dan 25 jaar met veel plezier Toyota, waarvan er meer dan twintig met nieuwe exemplaren aangeschaft bij Zonneveld in Almere. Ik heb erg weinig problemen gehad in al die tijd, en als er iets was, werd het snel en vakkundig verholpen.

Verkoop
Dhr. L. Budding (Almere)
25-04-2018
10

Toyota Zonneveld Almere heb ik goede ervaringen mee. Vriendelijk en kundig personeel. Jaren lang onderhoud aan de Aygo en Auris laten doen. Sinds kort trotse eigenaar van de C-HR.Ik kan iedereen deze dealer aanraden.

Service
Dhr AB BINDERVOET (Amsterdam )
25-04-2018
8

Dat we weer 1jaar goed rijden,zonder ploblemen

Service
R. Van der Hoeven (Huizen.)
25-04-2018
9

Vriendelijke correcte en vlotte service bij bandenwissel. Werken netjes en op afspraak. Kost dus weinig tijd. Ben zeer tevreden met deze dealer.

Verkoop
Dhr. Gunput (Almere)
20-04-2018
10

Deze dealer is een prima dealer die de belangen van de klant voor ogen heeft.

Service
Nora van den Berg (Almere)
18-04-2018
10

Behulpzaam, vriendelijk, vakkundig, even wachten is niet erg, want er is altijd koffie.

Service
John Klerkx
18-04-2018
10

Goede service en vriendelijk personeel

Service
Paul Mansvelt (Almere)
18-04-2018
9

Zoals al eerder bericht is Zonneveld Almere een prima dealer!

Service
HFM Wortel (Almere)
18-04-2018
9

Toyota Zonneveld beveel ik van harte aan.Zonneveld heeft de kwaliteit van een merkdealer een gunstige prijsstelling, goede service en er heerst een klantvriendelijke sfeer.

Verkoop
Paul Bakker (Almere)
16-04-2018
10

Een eerlijke en vakbekwame garage waar je als klant welkom bent, ook na de aankoop na een nieuwe Toyota.

Verkoop
Pascal Naber (Almere)
13-04-2018
10

Thuiskomen bij deze dealer

Verkoop
Dhr. A.Ramos Najera (Almere )
12-04-2018
8

Vriendelijk personeel neemt de tijd voor je als klant.

Service
Pascal (Almere)
05-04-2018
10

De persoonlijke service is uitstekend, mensen (zowel ontvangst als de monteurs) altijd vriendelijk en men denkt goed mee!

Service
Fam. Bakker
28-03-2018
9

Vriendelijk personeel, kennis van zaken. Alle tijd voor klant. Goede service.

Service
Anna van der Hoorn (Almere)
28-03-2018
9

Je voelt je altijd welkom bij deze dealer

Service
Jos Anthoniesse (Almere)
28-03-2018
7

Goede garage, geen reden om een ander te zoeken.

Service
Robert de Hoog (Almere )
21-03-2018
10

Alles is goed

Service
fam schuit (almere)
21-03-2018
10

omdat je altijd goed wordt behandelt ze nemen de tijd voorje

Service
Michiel L. (Almere)
14-03-2018
9

Zomaar spontaan een leenauto meegeven door de receptie in plaats van een leenfiets omdat het buiten extreem koud was verdient een groot compliment voor klantvriendelijkheid.Tijdens de onderhoudsbeurt was geconstateerd dat de accu niet best meer was. Het advies was om de accu te laten vervangen, zeker in die periode dat veel accu’s het begaven. Door de spontane klantvriendelijkheid van de leenauto heb ik dat ook laten doen echter was de prijs hiervan ver boven de marktprijs en niet onderhandelbaar. Dat blijft dan toch het gevoel geven dat onderhoud perfect wordt uitgevoerd maar dat je voor vervangende onderdelen de hoofdprijs betaald. Voor klantvriendelijkheid bij de receptie en goed uitgevoerd onderhoud geef ik een cijfer 9. Het zou een 10 zijn als de auto ook werd gewassen zoals dat wel bij een leaseauto wordt gedaan na een onderhoudsbeurt.

Service
Ria de Wreede (Lemmer)
08-03-2018
9

Zeer tevreden over de werkzaamheden en contact

Service
Mevr. Posno
07-03-2018
10

Toyota Zonneveld Almere is een prettige "winkel" met zeer vriendelijk en kundig personeel. Zeer aan te bevelen als je een Toyota wil kopen. Het personeel werkt er ook al jaren en wisselt niet steeds. Heel fijn voor de klant.

Service
Fam. Hoebe (Almere)
28-02-2018
10

Top service keer op keer! Altijd heldere uitleg en men neemt de tijd om alle vragen netjes te beantwoorden!

Service
Piet Jansen (Huizen)
21-02-2018
10

Ze zijn goed

Service
j.r.steij (almere haven)
25-01-2018
8

Je word direct geholpen , de balie is klant gericht de service is uitermate goed. De uitleg na de service beurt is uitstekend. Bij vervangen van onderdelen word eerst de prijs telefonisch opgeven en een accoord gevraagd of het werk kan doorgaan. ook is er altijd verv angend vervoer als de auto langere tijd in de garage is. alles is tussen de puntjes geregeld.

Service
Jeroen Vreeling (Almere)
24-01-2018
10

omdat ze zeer kundig zijn en omdat ik me er erg prettig voel

Service
R.Meinen (Krommenie)
17-01-2018
8

Klantvriendelijk, aardige goede vakmensen, kortom een hele goede Toyota dealer.

Service
Dhr. J.H. Philipoom (Almere)
10-01-2018
9

Goede service en altijd vriendelijk ontvangen

Verkoop
Anoniem
10-01-2018
9

Alles prima. Alleen erg teleurstellend dat je direct moet gaan tanken met je nieuwe auto. Tegenvaller

Verkoop
Frans Notten (Almere)
10-01-2018
10

Prettige verkoper, sfeer was erg goed, niet opdringerig , erg fijn geholpen.

Service
Anoniem
10-01-2018
8

Kon bij jaarlijkse beurt wachten

Service
Anoniem
03-01-2018
10

Klantgericht, correcte afhandeling alleen waren ze vergeten te zeggen dat ik koffie kon pakken.

Service
M. Franken (Almere)
03-01-2018
9

Vriendelijke mensen en het ziet er netjes uit in de zaak

Service
Dhr. J. van Bodegraven (Almere)
03-01-2018
9

Zeer vakkundig klantvriendelijk personeel en perfecte service.

Verkoop
Anoniem
27-12-2017
7

correct serieus vakkundig

Service
Hr. S. Gunput (Almere)
27-12-2017
10

Prima dealer met oog voor wensen en behoeftes van de klant.Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Service
Anoniem
27-12-2017
0

Wachttijd omwisselen winterbanden op velgen onacceptabel lang (ruim twee uur terwijl speciaal afspraak voor omwisselen opgeslagen winterbanden was gemaakt)

Service
Anoniem
22-12-2017
8

Dit is een cijfer wat gevoelsmatig overeenkomt met mijn gevoel van deze Toyota dealer

Service
Anoniem
21-12-2017
8

Kom al jaren bij Toyota Zonneveld en vind dat de medewerkers van het bedrijf attent zijn en dat ze goed werk leveren.

Verkoop
Anoniem
21-12-2017
10

Warme ontvangt

Service
Anoniem
20-12-2017
8

Vriendelijk personeel, goed overleg over het uit te voeren werk. Alleen laatste keer een factuur gekregen die onnodig hoger was maar over algemeen zeer tevreden.

Verkoop
Anoniem
12-12-2017
9

De medewerkers achter de balie alsmede de verkoper zijn zeer vriendelijk en absoluut klantgericht. Persoonlijk vind ik dit belangrijker dan een hele hoop andere zaken. De receptie bepaalt het goede image van het bedrijf.

Verkoop
Henk Groot (Almere)
29-11-2017
10

Perfecte service en klantvriendelijkheid

Service
Christa Wilcke (Almere )
23-11-2017
8

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en klantvriendelijkheid. Wat gebruik gemak voor de klant zou een betere of elektrische fiets uitkomst bieden, zodat je niet altijd een leenauto hoeft te huren.

Service
Anoniem
22-11-2017
8

Prettige garage. Uitstekende receptie. Fijne service met leenfietsen, prima koffiehoek en servicebeurten conform prijsopgave.

Service
Dhr. van Hees (Almere)
22-11-2017
10

Uitstekende service door Zonneveld Almere B.V. die alles netjes en correct heeft afgehandeld volgens de afgesproken afspraken. Als de auto gewassen weer terug zou komen dan zou dan op en top zijn. Natuurlijk na dat dit gevraagd is.

Service
P.J. Schapendonk (Almere)
15-11-2017
9

Uitstekende hulp en heerlijke koffie tijdens het wachten op een reparatie.

Service
Anoniem
08-11-2017
0

Kocht een 2 handse toyota yaris .Airco was stuk deuk die er in zat wou men er niet uit halen wegens misschien lak schade.Gasklep ging snel stuk kinder ziekte van de auto.Niet netjes afgeleverd zo als het hoort .Moet ik nog meer vertelen .Monteurs zijn goed alleen de verkopers dat kan heel anders jammer .

Service
Anoniem
02-11-2017
10

Gemaakte afspraken worden prima nagekomen.

Verkoop
Anoniem
01-11-2017
10

Bij Zonneveld wordt je correct en vriendelijk benaderd

Service
Anoniem
27-10-2017
8

vanwege klantvriendelijkheid

Service
Anoniem
25-10-2017
8

klantvriendelijk, goede service en kwaliteit

Service
Paul Mansvelt (Almere)
25-10-2017
9

Ik kom nu bijna 4 jaar bij Zonneveld. Nog nooit een klacht gehad, altijd vriendelijke mensen, normale rekeningen en een prima bak koffie. Ga zo door!!

Service
Anoniem
23-10-2017
10

al jaren trouwe klant zonder ooit enig probleem zowel bij onderhoud als nieuwe aanschaaf

Service
Alexander Berger (Amsterdam)
18-10-2017
10

Ik wordt hier altijd vriendelijk en voorkomend behandeld ook door het werkplaats personeel.Er wordt altijd goed geluisterd naar mijn verhaal en, er wordt ook wat mee gedaan.Verder heeft de zaak een goede en, vooral prettige uitstraling en, worden mijn vragen en of verzoeken altijd gehonoreerd binnen de normale regels uiteraard.

Service
Boudewijn van den Brink (Almere)
18-10-2017
9

Word altijd goed en vakkundig geholpen

Service
Huub van Munster (Oss)
18-10-2017
10

We komen er al jaren met veel genoegen

Service
Dhr. Portier (Almere)
05-10-2017
9

Vriendelijk en naar passende oplossing meedenkend personeel . Nemen altijd vooraf contact op bij extra werkzaamheden/kosten.

Service
Strikwerda (Almere)
04-10-2017
10

Zeer goede service duidelijkheid over reparaties vriendelijk personeel

Service
Anoniem
04-10-2017
8

We zijn zeer tevreden

Service
Mevr.C.Oerlemans (Almere)
04-10-2017
9

Vriendelijke medewerkers. Op tijd klaar. Goede service.

Service
M. van Kolfschoten (Almere)
03-10-2017
10

Uitstekende service, prettige receptie, gewoon een fijne dealer!

Service
Henk Groot (Almere)
02-10-2017
10

Persoonlijke benadering van de "klant

Verkoop
Anoniem
29-09-2017
10

Toyota Zonneveld is een prima bedrijf. Fijn dat het in Almere zit.

Service
Pierre (Almere)
26-09-2017
9

Zeer klantvriendelijk benadering en transparant in de kosten. Vervangen onderdelen worden gewenst getoond en uitleg gegeven waarom het moest worden vervangen / gerepareerd.

Service
Tristan de Groot
20-09-2017
10

Altijd een vertrouwd gevoel en uitstekende service

Service
Anoniem
20-09-2017
8

Over het algemeen betrouwbaar en kundig. Prijzen zijn redelijk. Laatste keer gevraagd waarom de auris niet met de Duitse E10 benzine getankt mag worden. Het antwoord was dat bioethanol hetzelfde is als water en water is niet goed voor de motor. Dat is volkomen onzin. Als je het antwoord niet weet zeg dat dan eerlijk. Zo maak je jezelf ongeloofwaardig.

Service
Henk wustenhoff (Almere)
13-09-2017
9

Goede onvangst bij receptie goede afhandeling en natuurlijk vriendelijk personeel

Service
Herman P.C.E. Kuipers (Almere)
13-09-2017
10

Zonneveld Almere B.V. leeft alle afspraken en beloftes na, geeft kundig advies, en levert uitstekend onderhoud. Bovendien werd mijn GT86 al twee keer gratis perfect gewassen na een beurt. Last but not least: Zonneveld is natuurlijk een essentieel onderdeel van de lage "total cost of ownership" van Toyotas. Ik kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen.

Service
Dhr. A.C. Zwaag (Almere)
13-09-2017
10

Ben zeer tevreden over de gang van zaken bij mijn Toyota-dealer Zonneveld. Vanaf het telefonisch contact voor het maken van een afspraak tot het weer ophalen van mijn auto. Aan de balie altijd geduldig en uitvoerig uitleg. Hier is de klant nog koning! De service is buitengewoon goed! Zelfs een "reminder" per app. om mijn afspraak niet te vergeten! Ook de monteurs zijn bijzonder vriendelijk en behulpzaam! Nog afgezien van het betrouwbare, veilige karakter van mijn mijn auto is de betrokkenheid van deze dealer van doorslaggevende betekenis geweest voor de keuze van deze auto.

Verkoop
Koen van der Velde (Zaandam)
11-09-2017
10

Een zeer nette showroom en alles ruim opgesteld zodat je rustig om je heen te kijken. Vriendelijk personeel die gelijk vragen of ze je kunnen helpen. En je direct wat te drinken aanbieden met een koekje. Communicatie bij aflevering is perfect, want je word ruim van te voren op de hoogte gesteld wanneer de afleverdatum nadert.

Service
M.J. Hoogendoorn-den Boer (Almere)
08-09-2017
9

Goede betrouwbare dealer en werkplaats waar ik zeer tevreden over ben.

Service
Anoniem
06-09-2017
10

Altijd goed geholpen, hele familie komt er

Service
H Visser (Almere)
06-09-2017
10

Perfecte service, personeel, ook vind ik het handig dat de pechhulp ook met een kleine beurt gegeven wordt en geld voor heel europa.

Verkoop
Marise Bosman-Chevallier (Almere)
06-09-2017
9

Goede service,aardig mensen. Toyota prima auto's.

Verkoop
Ben van Haastrecht (Almere)
05-09-2017
9

Zonneveld Almere is een erg prettige dealer met deskundig en enthousiast personeel. Zij denken echt mee met de keuzes waarvoor je staat bij de aanschaf van een nieuwe auto en zorgen dat je goed op de hoogte wordt gehouden van de voortgang van de aflevering.

Verkoop
Anoniem
31-08-2017
7

Gecertificeerd en gewaardeerde autobedrijf in Almere

Service
Dhr. R.J. van der Wal (Baarn)
23-08-2017
10

Prettige zaak en alles klopt. Tot nu toe nooit verrassingen. Goede opvang wachtruimte. Fiets beschikbaar bij de beurt. Verder is de Yaris ook nog een heel goede auto!

Verkoop
Marcel dikkenberg (Almere )
23-08-2017
10

Concreet services gericht duidelijk

Verkoop
Dhr.Antoon Estié (Almere)
23-08-2017
10

Zeer tevreden over de behandeling.

Verkoop
Anoniem
23-08-2017
9

goed cijfer

Verkoop
Anoniem
22-08-2017
9

Service gericht personeel, vriendelijk en behulpzaam.

Verkoop
Piet Schaafsma (Huizen)
21-08-2017
9

Vriendelijke ontvangst door balie/receptie personeel. Correcte afhandeling bij aankoop nieuwe Toyota en snelle reactie op vragen via telefoon/mail.Ook voor het onderhoud wordt altijd duidelijk gecommuniceerd en goed uitgevoerd.

Service
Ben van Meeteren (Almere)
17-08-2017
9

Klantvriendelijk en zeer service gericht.

Verkoop
Anoniem
16-08-2017
9

Goede voorlichting en service en afspraken Vriendelijk personeel ik ben zeer tevreden over deze garage

Service
Peter van Loozenoord (Almere)
16-08-2017
10

De uitstekende behandeling en service van al het personeel.

Verkoop
Celeste Blankenzee (Amsterdam)
15-08-2017
9

Vanuit Amsterdam gemakkelijk te bereiken. Hele vriendelijke mensen, betrouwbare informatie en service, mooie showroom. Enige minpuntje is de afstand van woonadres. (Jammer dat jullie niet in Amsterdam zitten!)

Verkoop
Anoniem
08-08-2017
10

Eerlijk, klantvriendelijkheid, meedenken

Verkoop
Anoniem
08-08-2017
10

Toyota Zonneveld is een fantastische dealer die ik iedereen kan aanbevelen om een Toyota te bestellen. de service is fantastisch en men behandelt je hier echt als klant. Niets is teveel. wil je een extra proefrit maken geen problem. wil je de auto langer mee hebben dan is dat ook mogelijk. op alle vragen wordt eerlijk antwoord gegeven. men doet hier echt zijn uiterste best voor de klant.

Verkoop
Greta de Vries (Almere)
03-08-2017
10

Staan altijd voor je klaar en ze hebben zelfs op een zaterdag een nieuwe accu in mijn auto geplaatst . De kosten daarvoor hoefde ik later wel te betalen.

Verkoop
wim visser (almere)
02-08-2017
10

uitstekende garage en dealer ,ieder wordt er wordt er vriendelijk ontvangen .vraag wordt altijd goed uitgelegd.

Service
Anoniem
02-08-2017
10

Vriendelijk, vakmanschap totale uitstraling

Service
Anoniem
02-08-2017
9

Prima service en zeer vakkundig en aardig personeel!

Verkoop
Anoniem
28-07-2017
10

Een goede service vanaf de aankoop tot en met de levering. Na aflevering ook een goede service omdat ik met mijn vragen altijd bij hem terecht kon.

Verkoop
Karin de Jongh-Bron (Almere)
27-07-2017
10

De ontvangst is altijd even prettig. Het maakt niet uit of je voor onderhoud, informatie of aankoop nieuwe auto komt. Men heeft tijd voor je, afraffelen is er niet bij.

Service
Peter F. Frederiks. (Almere )
26-07-2017
10

Uitstekende service, deskundig en zeer klantvriendelijk.

Service
Frans en Edith Snoeijs (Almere)
26-07-2017
10

Altijd een zeer klantvriendelijke behandeling en een hele goede service. Bijzonder vriendelijk personeel bij de receptie, maar ook in de werkplaats. Staan altijd voor je klaar.

Service
Henk van Oosbree (Almere)
24-07-2017
9

Vriendelijk personeel, goede service, eerlijke bejegening

Service
Wil Moria (Almere)
24-07-2017
10

Ben tevreden

Verkoop
Anoniem
24-07-2017
10

Toyota Zonneveld is voor mij een zeer betrouwbare dealer die er alles aan doet om mij tevreden te houden. Een prettige omgeving wat betreft het hele bedrijf. Zowel werkplaats als de afdeling verkoop doen alles om mij dat extra gevoel te geven. Ik kom al jaren bij deze dealer en zal dat hopelijk nog vele jaren doen. Na eerdere merken gereden te hebben was het een gevoel van thuis komen bij Toyota, en bij garage Zonneveld Almere.

Service
Dhr. P. de Zwart (Almere)
24-07-2017
10

Zonneveld Almere B.V. heeft vriendelijk en vakkundig personeel dat de tijd voor je neemt. Onderhoud aan de auto wordt altijd prima uitgevoerd. Vragen of advies zijn altijd naar tevredenheid afgehandeld.

Service
Anoniem
24-07-2017
8

goede service vriendelijke mensen

Service
dhr. A.C.R. Oldenhof (Almere)
24-07-2017
10

Kwaliteit, service en klantvriendelijkheid.

Service
Anoniem
24-07-2017
8

Makkelijk online afspraak inplannen, goede service, niet goedkoop

Verkoop
Huub Rol (Almere)
20-07-2017
10

Fijne zaak, na tijdelijk een ander merk auto te hebben gehad, nu weer vertrouwd terug bij Zonneveld waar we al van af het begin van deze vestiging eerlijk en goed zijn geholpen.

Verkoop
Anoniem
13-07-2017
10

Ik ben al 10 jaar een zeer tevreden klant van Zonneveld Almere. De klantvriendelijkheid en vakkundigheid staan hoog in het vaandel. Het hele aankoop proces van zowel mijn vorige auto als de nieuwe auto heb ik als heel plezierig ervaren. Alle stappen in dit proces zijn duidelijk toegelicht, met alle ruimte en begrip voor de vragen van mijn kant.

Service
S.Dam (Almere)
13-07-2017
8

vriendelijk personeel en je word snel geholpen.
Klein puntje vind ik dat ze wel moeten doen wat ze je eerder beloven, en niet dat je hen als klant er zelf later nog om moet vragen/eraan moet herinneren.

Verkoop
Anoniem
13-07-2017
9

Ik ben erg tevreden. Ze zijn klant vriendelijk. Het is altijd gezellig binnen komen.

Verkoop
J. Scholten (Almere)
12-07-2017
10

Zeer goed begeleid, afspraken nagekomen en heldere communicatie.

Service
Ingrid (Almere)
12-07-2017
9

goede service, attente medewerkers.

Service
Anoniem
12-07-2017
10

Alles was maar wens en het ging erg snel
Aardig personeel topp

Service
A.G. Sweegers (Almere)
12-07-2017
9

Wij zijn zeer tevreden over de service en de uitvoering van het onderhoud van onze auto.

Service
Harry Jongen (Almere)
10-07-2017
8

Het zou een 9 zijn geweest als ook mijn auto gewassen en gestofzuigd zou zijn. U spreekt namelijk over, of het voertuig schoon en clean afgelevert werd na reparatie. Daar is geen aandacht voor geweest! Verder uitstekende service.

Verkoop
Dhr P.Hijstek (Almere)
04-07-2017
9

Zeer netjes en niet opdringerig geholpen en er word de tijd voor je genomen.

Service
Carina Thomas (Almere)
30-06-2017
10

Super fijn ontvangen als nieuwe klant. Op zeer korte termijn mijn auto kunnen brengen voor de 4 jaarlijkse onderhoudsbeurt.

Service
Anoniem
30-06-2017
9

Telefonisch wordt duidelijk aangegeven wat er wordt gedaan en hoe hoog te eventuele kosten bedragen. Zeer vriendelijke ontvangst, overleg tijdens servicebeurt, prettige ambiance, alle mogelijkheden tot vraagstelling.

Service
Carina Thomas (Almere)
30-06-2017
10

Super fijn ontvangen als nieuwe klant. Op zeer korte termijn mijn auto kunnen brengen voor de 4 jaarlijkse onderhoudsbeurt.

Service
Anoniem
30-06-2017
8

Zeer tevreden over de service terwijl je wacht op je auto.

Service
Rakesh Ramdihal (Almere)
23-06-2017
9

Onderhoud en werkzaamheden worden conform afspraak uitgevoerd door de werkplaats. De receptie geeft goede service en duidelijke uitleg en dat is helemaal TOP! zeer tevreden!

Verkoop
Anoniem
21-06-2017
10

Top service

Service
Anoniem
21-06-2017
9

Vriendelijke medewerkers, goede service.

Service
Fam. Hoebe (Almere)
20-06-2017
10

Eerlijke en betrouwbare dealer, vakkundig personeel en erg service gericht!

Verkoop
W. Van der Vlis (Almere)
20-06-2017
10

Zonneveld verkoopt een goed automerk, is betrouwbaar naar zijn klanten en heeft vriendelijke en deskundige medewerkers.

Service
Mevr. H.M. Eerland (Almere)
20-06-2017
10

Al bij binnenkomst wordt netjes gevraagd of er iets extra's uitgevoerd mag worden door de dame bij de receptie. Na mijn vraag wat het exact inhoudt krijg ik keurig uitleg . Na afloop wordt de de uitvoering van de autobeurt besproken . De wachttijd is zo om in de gezellige koffiehoek met lekkere koffie en de keuze uit 3 verschillende kranten . Iedereen van Toyota Zonneveld groet je ook altijd allervriendelijkst . Dik tevreden .

Service
Anoniem
20-06-2017
8

Zoals gebruikelijk is mijn auto weer vlot onderhouden en zijn de werkzaamheden in goed overleg en binnen de prijsopgave uitgevoerd. Het personeel is altijd vriendelijk, legt duidelijk uit wat de werkzaamheden inhouden en doet een stapje extra om de laatste dingen tot in de puntjes te verzorgen. Ik heb het gevoel dat ik weer veilig de weg op kan en dat is voor mij belangrijk.

Service
Henk Dekker (Almere)
20-06-2017
8

Goede service

Verkoop
Anoniem
14-06-2017
10

We zijn uitermate vriendelijk en gericht geholpen. Er werd goed geluisterd en spontaan zaken gesuggereerd waar wij nog niet aan gedacht hebben. De uiteindelijke offerte was glashelder. Alle zaken zijn binnen de oorspronkelijke planning afgehandeld. Ook de nahulp was adequaat.

Service
M vd Breemer (Almere)
09-06-2017
9

Ik ben als klant bekend dus een prettig contact.
De service en monteurs zijn goed, ook in contact over specifieke zaken.
Het bedrijf oogt professioneel en de klant wordt gewaardeerd.

Verkoop
Anoniem
07-06-2017
9

goede service en vriendelijke mensen

Verkoop
Anoniem
07-06-2017
10

Een goed en eerlijk advies bij Zonneveld heeft mij doen besluiten een Toyota privé te leasen.

Service
Anoniem
07-06-2017
10

Personeel zeer vriendelijk . altijd uitleg over prijsopgave .

Service
Tse (Almere)
07-06-2017
9

- Ze zijn duidelijk met de prijsopgave vd werkzaamheden;
- Eerlijk in de nodige werkzaamheden (wel/niet verrichten);
- Bij additionele kosten wordt het netjes van te voren aangegeven;
- Vriendelijk personeel

Service
Mevr v Hijningen (Almere)
31-05-2017
9

Medewerkers zijn zeer vriendelijk en service-gericht. Ik kom hier al jaren en ben altijd met volle tevredenheid geholpen, de laatste keer was voor een grote onderhoudsbeurt aan mijn Toyota Aygo. Alles werd netjes en duidelijk uitgelegd, inclusief de prijsopgaaf.

Service
Anoniem
31-05-2017
8

prettige gesprekken en een passende oplossing voor ons zoeken

Verkoop
Anoniem
31-05-2017
10

Snel geholpen, van de dealer de juiste informatie gekregen op een duidelijke manier.

Service
g.Bolkenstein (Almere)
31-05-2017
10

Service goed ,vriendelijk.

Verkoop
Piet Brand (Almere)
31-05-2017
10

Vriendelijke mensen, kundig, tijd om vragen te beantwoorden en duidelijke offerte.

Service
Dhr. van Hees (Almere)
24-05-2017
10

Een uitstekende service met een persoonlijk tint, met veiligheid op de 1ste plaats.

Service
Ineke van Ouwerkerk (Almere)
24-05-2017
10

Betrouwbaar, eerlijk en efficient

Service
Paul Bakker (Almere)
18-05-2017
10

Na zelf getracht de navigatie update uit te voeren volgens de instructies van de Toyota Nederland website is deze geheel kosteloos uitgevoerd tijdens een reguliere beurt. Na mijn vraag aangaande het connecten van mijn telefoon (lukte ook niet met gebruik making van de instructie van de Toyota Nederland website) heeft een monteur mij op een begrijpelijke wijze alles uitgelegd en werkend gemaakt. Een idee voor de Toyota Nederland website: laat Zonneveld Almere een gebruiksaanwijzing maken. Hulde aan deze garage!

Service
Anoniem
17-05-2017
8

bij een foutje (onderhousdboekje) is een kort begeleidend briefje welk zo prettig !

Verkoop
E.Peereboom (Almere)
16-05-2017
10

Zeer goed in alles heel goed bedrijf

Verkoop
M. Kenbeek (almere)
15-05-2017
10

Niks te wensen, alle prima verlopen. Van het beging tot het eind een positief gevoel

Verkoop
Hans Heemeijer (Almere)
15-05-2017
9

De vriendelijke bereidheid om veel tijd te besteden aan een juist advies en uitleg.
We rijden buiten deze C-HR ook nog een Yaris naar volle tevredenheid van Zonneveld Almere B.V.

Verkoop
Fam. E. Pront (Almere)
11-05-2017
10

De ontvangst, de uitleg over de C-HR, de proefrit, alles was perfect geregeld in Almere.
De openheid en hulp tijdens de aanschafprocedure hebben we zeer op prijs gesteld.
Ook de tijd welke voor ons als nieuwe klant genomen werd heeft ons veel vertrouwen voor nu en in de toekomst gegeven.
Ga zo door !!

Service
H van Beem (Almere)
05-05-2017
9

zie eerder in deze enquete

Service
Anoniem
03-05-2017
8

Gewoon prettige omgeving en goede service.

Service
Anoniem
03-05-2017
10

kennis, vriendelijkheid, service gericht, expertise

Service
Siegfried Sewberath-Misser (Almere)
28-04-2017
9

Even geen 10 omdat ik moest bellen om te horen dat het voertuig niet dezelfde dag af kon zijn vanwege ziekte van een werknemer die naar de EHBO moest. Drukte begrijp ik maar zou toch fijn om die informatie op tijd te krijgen. Ik had wel toevallig een leen auto voor het eerst meegenomen omdat ik wat bijzonderheden had dus dat compenseert weer. Meestal neem ik een fiets mee. Al met al is het goed afgelopen. Zeer tevreden.

Service
Mw Karin de Jongh-Bron (Almere)
28-04-2017
9

Ik ben al een aantal jaren klant bij Zonneveld Almere B.V. Ik heb daar 3 keer een Aygo gekocht en ben zeer tevreden over de gang van zaken, zowel bij de aankoop als bij de service beurten. Het is een bedrijf met prettig personeel.

Service
dhr. m.w.kars (almere)
26-04-2017
9

alles netjes en correct auto had wel door de wasstraat ge mogen

Verkoop
Anoniem
26-04-2017
8

We zijn keurig geholpen vanaf dag 1 tot aflevering

Service
malij (almere)
26-04-2017
7

Goede

Service
Herman P.C.E. Kuipers (Almere)
26-04-2017
10

Uitstekende en vriendelijke service, betrouwbaar, voorspelbare en gunstige prijs voor onderhoud en reparaties.

Verkoop
Andrew (Almere)
24-04-2017
9

Ik was snel geholpen ook omdat ik eerder geholpen ben

Service
Anoniem
20-04-2017
8

Zeer vriendelijk personeel en goed service.

Service
Mevr. Gunput (Almere)
19-04-2017
10

Fijne dealer die meedenkt aan oplossingen.

Service
J. Groenwold (Almere)
19-04-2017
10

Klantvriendelijke en betrouwbare garage wat betreft zowel onderhoud als verkoop nieuwe auto

Service
Paul Mansvelt (Almere)
19-04-2017
9

Inmiddels drie jaar klant bij deze dealer en het bevalt prima. Prima sfeer, service en snelle manier van afhandelen. Ga zo door!

Service
h.van onna (eemnes)
19-04-2017
9

Vriendelijk en goede uitleg en hoede afspraken en meedenkend

Service
V K (Almere)
05-04-2017
10

Ik heb de afgelopen maand twee keer hulp nodig gehad en ze stonden gelijk klaar. Fantastisch!!

Service
J van Eekeren (Almere)
05-04-2017
9

De medewerkers zijn vriendelijk, ik krijg niet het idee dat ik teveel betaal voor verrichte werkzaamheden en het geeft gewoon een vertrouwd gevoel dat mijn ouders hier ook allebei al jaren klant zijn

Service
D.P. Poelemeijer (Amsterdam)
05-04-2017
10

Zonneveld Almere B.V. heeft mij nog nooit teleurgesteld. De service is uitstekend en de wachttijd komt altijd overeen met hetgeen werd afgesproken. Verde is de wachtruimte bijzonder gezellig ingericht en de koffie van uitstekende kwaliteit. Er liggen kranten en tijdschriften en je kunt gebruik maken van WiFi zodat je op je lab top kunt werken. In mijn geval werd aanbevolen om het inwendige van de motor te laten reinigen d.m.v. een vloeistof. Dit heeft geresulteerd in een lager verbruik en sneller optrekken van mijn Toyota Yaris hybride.

Verkoop
De heer G.J.M. van der Hoorn (Almere)
05-04-2017
10

De benadering is heel persoonlijk en iedereen kent je bij deze dealer, dat geeft een fijn en vertrouwd gevoel.

Service
Anoniem
30-03-2017
10

Zonneveld Almere is een dealer waar ik altijd op kan rekenen. De persoonlijke positieve en transparante service is meer dan positief. Voor ons al jaren dé reden om telkens weer Toyota te kiezen. Kortom, houden zo.

Service
C.A.Jacobs (Almere)
29-03-2017
9

prima bedrijf

Verkoop
Javier Lopez (Almere)
28-03-2017
9

Ze waren vriendelijk en professioneel.

Verkoop
A. Siyahoglu (Almere)
23-03-2017
10

Omdat ik tevreden ben tot nu toe

Verkoop
Nancy Wadilie (Almere)
23-03-2017
9

Ondanks dat ik heel erg tevreden ben met de dealer is er toch 1 punt waar ik erg teleurgesteld in ben. Dit is het punt dat er geen navigatie op de auto aanwezig is.
Tijdens de aanschaf van de auto was mijn verwachting dat er navigatie op zou zitten. Deze verwachting had ik omdat navigatie (tegenwoordig) standaard op alle auto's zit in het luxe segment. Tevens is mij tijdens de verkoop en de verdere begeleiding niet verteld dat de navigatie er niet op zat noch dat dit een extra optie is.
Na de oplevering van de auto heb ik een gesprek gehad met de dealer. Hier is mij verteld dat de navigatie software (alle hardware is aanwezig) tegen een vergoeding van ongeveer €750 alsnog op de auto kan worden gezet. Hierover ben ik dan ook erg verbaasd en teleurgesteld over.

Service
J.A.M. Hol (Almere)
17-03-2017
10

Ik rijd nu 45 jaar auto en ben 67 jaar oud. Zowel technisch als contactueel vind ik dit de beste garage die ik ooit gehad heb.
Ik ben nu ongeveer 7 jaar klant bij deze dealer.

Service
I. Visser (Almere)
16-03-2017
10

Altijd vriendelijk en correcte behandeling, zeer deskundig personeel

Service
Ron Lith (Almere)
16-03-2017
9

Zeer goede dealer. Je wordt altijd zeer vriendelijk te woord gestaan en uitstekend geholpen. De service is prettig.

Verkoop
Anoniem
08-03-2017
10

Bij het bekijken van de auto,s in de showroom,kwam er een medewerker/verkoper/,keurig zich voorstellend,met de vraag of hij ons kon helpen eventueel en daar gingen wij mee akkoord.Deze persoon kwam bij ons zeer betrouwbaar over en met kennis van zaken.En daar ga je uiteindelijk voor dat je goed voorgelicht word.Wij kunnen niets anders zeggen dan dat wij zeer tevreden waren.
((Ook daar we leasen en niet kochten,vond ik onze behandeling uitstekend))

Service
Franc van Eijl (Blaricum)
08-03-2017
9

Goede ontvangst, werkzaamheden prima uitgevoerd, auto op rijd gereed en duidelijke factuuruitleg

Verkoop
Anoniem
01-03-2017
8

Vriendelijk geholpen alle tijd genomen

Service
W. van der Vlis (Almere)
22-02-2017
8

Heb 2x een hybride gekocht. De eerste doorverkocht aan mijn zoon maar daar heb ik spijt van. De Prius heeft hardnekkige problemen in de elektronica die men niet kan oplossen.

Service
Anoniem
22-02-2017
10

Ik ben al jaren heel tevreden over deze garage en hun service.
Voorlopig blijft mijn auto dan ook een Toyota en kijk uit naar het nieuwe model dat binnenkort op de markt komt

Service
Han Brockhoff (Almere)
02-02-2017
10

Het is een goed merk en een goede dealer. Ben nog nooit teleurgesteld door Toyota Zonneveld. Je weet vooraf altijd waar je aan toe bent met een onderhoudsbeurt!

Service
pieter cornelis boerrookhuizen (almere)
30-01-2017
9

goed

Service
HPM Visser (Almere)
11-01-2017
9

bijna perfecte dealer

Verkoop
Anoniem
29-12-2016